efter torsdag kommer fräckisfredag



Vi går mot ledighet mina favoriter!
Idag är det fredag och som traditionen lyder har den bjudit  på både fredagsfräckisar, fikande och en djävulsk mycket "unts unts."
Det har nämligen börjats med studenten i Göths. Nu har kidsen släppts på grönbete som nykläckta kalvar. 5000 stycken för att vara exakt. Och det bästa- de släpps i omgångar! Vilket rent konkret innebär att jag de närmsta veckorna kommer få lyssna till boten anna ca 1000000000000000000000000000 gånger.
Men jag är inte den som är den. Den låten talar fortfarande till mig på mycket vulgärt och ohämmat sätt.
Idag kommer också världens bästa mattilainen till Göths. Härlig tycker jag, jag gillar är ni engagerar er i mig!
Det blir AW på Trädgår´n med lyckasgänget och därefter ut och göra stan mer härlig.
På lördag blir det ytterligare häng och lägenhetstittning.
Söndag brunch med larsudden och kanske digitalkamerashoppning.

ja det var väl det. Nu ska jag gå och förbereda för rookien som börjar hos oss på måndag. Och förhoppningarna är stora hos mina kollegor, "Hoppas han är bra på fräckisar!!!"

ni vet vem ni.........vem försöker jag lura?så klart ni vet:)

hanster.


just nu

Peter Siepen räddar övergiven ekorrunge

Skata anmäld för stöld



till bords, i publikhav och med en shött i han´

hej smådjur!

här sitter jag och summerar gårdagens hejbaberiba för mig själv, vilket i och för sig kan tyckas vara lite tråkigt men faktum är att jag kan ha ganska kul med mig själv. Ja eller oftast är det åt mig själv om jag ska vara ärlig. Men det är ju fint med självdistans eller hur var det nu igen? Anyway, tänk vad man kan hinna under en enda kväll, både 25 års middag, partayande i majorna och bandgig. Inte illa. Slår nästan Ricki Gervais när han bjöds in till vita huset and went in his jammies.
Men nu ska vi inte ägna oss mer åt ricky gervais. Vi tar lite bilder istället och ja, det är genom mobilkamera.


födelsedagsbarnet.








Nu ska jag mangla!



Ni vet vem ni vill ringa en lördagsnatt/

hank.


klämdag

mina vänner!

det är en sådan däringa dag som hamnat emellan, blivit över, idag. Det betyder alltså att jag nu jobbar på en dag jag egentligen borde vara ledig på. Inte kul.
Men och andra sidan så har jag inte någon som tjötar eller drar någon av sina fredagsfräsckisar i ryggen.

Tänkte uppdatera er i mitt tillsyntes ganska händelselösa liv. Sedan vi hördes av sist så har jag varit på lite rende-vouz hemma hos fana trana och emelie. Det bjöds på tiramisu och dracks alkoholhaltiga drycker för att sedan toppas med lite utgång. För alla utom mig, jag drog mig tillbaka förhållandevist tidigt. Som den 50 plussare jag en gång kommer bli.

Idag blir det  förutom jobb också seriöst letande efter en födelsedagspresent till;

 
Micaela! som har 25 års kalas imorgon med middag och baluns.
Presentförslag någon?
Funderar på att ge bönan en porslinspanter...
Sedan blir det återseende av ett annat gött gäng som jag brukar med min närvaro förgylla tillvaron för. Ni vet vilka ni är.

Ja det var nog det jag tänker sysselsätta mig med.

Ni vet vem ni.../
hank.


förresten...

det tar 46 min och 26 sek för min kropp att omvandla;

1 liter mjölk
2 tsk kakao
2 tsk muscadosocker

till urin.

kan vara bra för er att veta.



hemmahelg är fyllehelg

Lovers!

Nu är det exaktalemente 2 minuter kvar till jobbet övergår i frihetsbesudlande aktiviter. Första helgen på länge som jag är i Göths och det ska bli förträffligt. Som att återse en gammal flamma. 
Imorgon är det däringa löparrundan här istan och den har jag tänkt att delta i. Med en körv i ena handen och en öl i andra. Det är bestämt så att jag skall infinna mig i Majorna/Sandarna och hejja jävul på pappa Åke som springer för oss alla i dottern fridas närhet. Och vi har lovat plankat med "Go Papi Go." Eller ja, frida iallafall. Min egen fader ligger säkert hemma på sofflocket på vidderna och pratar i telefon med någon av hans åkarvänner som han brukar. Så imorrn tillåter jag mig själv vara adopterad ett slag och lånar Åke över dagen.
Efter loppet blir det fest djävul. Alla bjudna. Så är ni i stan vet ni vem ni ska ringa.



Ni vet vem ni känner starkt för/
h.

Ps. Är det inte helt hysteriskt roligt att min kollega just pratade med sin man som på frågan om när han skulle komma hem ikväll svarade, "Jag ska spela poker ikväll, så när jag spelat bort dig." Urkul.
 

tillbaka i stan och på husesyn

Raringar!

Tillbaka i Göths har det inte hunnit bli mer än jobb, häng med elitfrida och lägenhetstittning. Som visade sig bli en besvikelse. Min våta dröm om havsutsikt blev sann idag i och med lägenheten i Eriksberg. Perfekt läge, 2:a....men jag blev inte kär. OM man nu kan bli det i ett skolåda på 4 våningar. Det blir inget Eriksberg för mig.
Känner inte riktigt modig till att ta steget till andra sidan.
So the hunt continues.

En annan sak; är inte Kattis Ahlström bara så förbannat djävla smart och sympatisk? Sitter med dumburken på i bakgrunden, hon har ju ett nytt program på fyrplus numera, och jag måste bara säga att om det nu skulle ha funnits en jesus så var han nog som Kattis. Äckligt älskvärd. '
Ja förutom det lilla misstaget vi kan kalla Niklas Strömstedt, inte Okey.
 




Ni vet vem ni vill mysa med/
h.

hemmamatch..

...är det. Det spelas Carola i Källby IFs högtalarsystem. Det brukar göra det när det bjuds upp till fotboll förstår ni. Carola och fotboll går hand i hand i västgötskaslättens stolthet.
Jag å andra sidan skulle hellre önska att det spelades lite mer av det här:

  

eller varför inte;

 
Men det var inte det jag skulle berätta,nej, nej. Vad jag egentligen till var att jag är hemma. Ja igen. Det vankas konfirmation, kusinen Jennie. Ja och i den Öbergska/Franzénska/Brodén/Wederbrandska släkten, där ställer vi upp.
Tills du fyller 20, då pustar alla ut. 
Så på Söndag blir det jag, Herr Gud, min tondövhet och en & en annan handpåläggning. If you know what i mean.
Ja och det är ju en dag emellan, dert tänker jag tillbringa med mattilainen och en hel del annat löst folk.

Ni vet vem ni älskar lika mycket som en kall pilsner/
H.
 

Likt gåsmor Akka flyttar jag igen.

hej godis!

Här sitter jag med en övermogen banan i han´ . Har precis kommit hem från jobbet. Övertid. Inte lajbans.  

Och flytta från lägenheten måste jag också. Från och med 1/9 kommer jag inte längre kunna hänga i landala länge.
Och för att demonstrera mitt missnöje mot detta ligger jag nu raklång på golvet och skriker buuuuääääää. Som en barnunge framför godishyllan en måndag.
Därför vore det bra om ni, mina favoriter, håller ögon och öron öppna och rena om ni hör att någon vill hyra ut sin lägenhet i Göths.
Annars kommer jag bli en hangaround. Fast det vore kanske inte fyskam det heller.
Frisk luft var dag.

.


Ni vet vem ni gillar så mycket så att ni skulle vilja ha henne i en skål hemma/
H.

ding ding

hej fansionales!
jag sitter just nu hos micaela och låtsas som om jag tittar mailen. Men egentligen är det bara en djävulsk snygg manöver från min sida för att slippa att hjälpa till med maten som vi har handlat och snart skall förtäras. Det blir fulmat i finlirstappning. Färsk pasta, röd pest och parmesanost. ja man för en italienare som jag.
Shit nu har M börjat undra om jag försöker bedriva slaveri. Att jag svarade "Ja du är min fredag" vilseledde henne inte....


Ni vet vem ni vill ha/

RSS 2.0