lägg till mjölk och du har kräm*

I helgen som varit har jag varit insiktsfull. Resultat av livsskådningen: Jag är den mest frånvarande personen som står på ett par ben, men från och med nu ska jag ta tag i mitt liv. Jag ska bli bättre på att göra in lägg, sluta upp med särskrivningar bara för att reta folk, lägga av med att tro att jag kan vara sådan där rolig och spontan person och plocka fram den sanna trökhög- och fokuserade hanna och på så vis försöka framkalla en rekoderlig skiss över hur mitt framtida liv (eller iallfall liv) kan tänkas se ut.  Men framförallt  sluta ANEKDOTISERA. Har blivit ett beroende, har jag väl börjat måste jag ha min dagliga sil för att kunna uppnå slutgiltigt klimax, gärna på andras bekostnad.

  Appropå insikter, nu har jag kommit till ytterligare en insikt: vem i, ursäkta frispråkligheten, helvete försöker jag lura? ovanstående är ju det enda roliga jag har här livet, sen om det inte går hem hos de flesta får jag helt enkelt ta. Nä jag säger som "plastikoffren," har ja inte kroppen köper jag en ny. Huvudsaken är att man kan skratta åt sina egna skämt.

I helga har jag varit i Götet. den semester influerade föreställningen innefattade diverse karktärer. In order of apperence: Aykay Motherfucker herself, loppisfreaket och tjejen som gick kan det här med att leva skogsmulle, Moa, beställaren av viagra i spritform- Malin en illamående Sofi. Kalle P (sambo till hon med det vapenklingande namnet och Mr äh ska vi inte knäcka en öl innan vi går och lägger oss?) Ensamblen innefattade också ett smått irriterande indier, en galen brasilanska vid namn Katia, en man med flintis iförd från sommarens kollektion- vit skjorta. Ett stort tack till alla statiser på Avenyn som sådär skönt och avslappnat jazzade runt i det regntäta Göteborg (frittfram för läsning med dialekt).           
Föreställningens akter: kalabalik i hellregn, aj aj skoskav, fuckoff/försvinn,  Ahh PANIK, Vad är Tjörn?hur kommer vi dit?och vad ska vi göra där?, Är det jag som är full eller är det denna skutan som gungar?
image66  
Fullkomligt obscen, pörrig och lever alltid på gränsen till fullkomlig galenskap. Precis som vi vill ha det.
image67
Benposen dedikerar jag till lindo in the sun, som fortfarande den som på riktigt vet hur en riktigt snygg benpose ska bete sig.




* Aykay Motherfucker: Men varför har du detta läppglans i denna smak (jordgubb)?Det smakar ju apäckligt.
Hanna med det alkoholflörtande efternamnet: Därför jag kan inte ha med samma smak som du har (hallon). Jag äter upp det.Expediten i affären jag köpte det av frågade exakt samma sak. Till svar försöker jag vara lite vitsig och kläcker ur mig: Jo detta med lite mjölk och du har en schysst kräm. Expediten ler ett "-ah jag ler lite åt henne trots det sjukt tråkiga skämtet. Hon ska ju trots allt köpa det där läppglanset." 
 Aykay Motherfucker: Där satte du dig i rätt taxi.
Hanna med et alkoholflörtande efternamnet: Ja, vad kan jag säga, en del föds med det ,andra inte.
 
     


Lika upphetsande som att se färg torka..

..är en väldig bra beskrivning över mitt livstillstånd nu. I vanlig ordning har det numera brutit ut en helvetisk förkylning på min redan befintliga hosta och allt toppas med en liten smula tristess och skoskav från föregående måndagsklubb. Så det finns ingen i hela världen som det är så synd om som mig nu, möjligtvis mannen jag läste om igår som läkarna hade plockade bort larver i huvudet från.


...ja lovar nästa inlägg ska vara mer muntert.


Kubb!
hannan.

gratis Är gott

Gud måste varit på sitt allra bästa humör när han kläckte idéen till "gratis provs"-fenomenet. Det finns några enstaka tillfällen när jag blir lite smått religiös och faktiskt ifrågasätter mina annars ganska oreligiösa uppfattningar. Det ena  tillfället är när jag låter oerhört insatt och begriplig i diskussioner jag har noll koll på och kommer undan med det. Det andra, och kanske den gången jag blir lika frälst som en pingstvän är när jag titt som tätt erhåller ett gratisprov. Det kvittar om det är gratisprov på antirynk creme med rxquadhdQ10 olja i, eller om det gäller en provsmakning av potatischips där fiber har adderats. Jag blir lika till mig i byxorna som Brasse i fyra myror är fler än fyra elefanter blir när det är dax för "en ska bort." 
Redan nu kan ni kanske ana extasen som framkallades i min arma kropp i söndags när Dafgårds, la familia , firade 70 år på Läckö slott. Det slutade med en skörd av: gratis Blåbärsputte (behövdes efter den lilla incidenten där jag råkade lera ned en parkeringsvakt efter en spinnoff med bilen), picknick korg, picknick filt, Gratis korv med tveksamma texten Dafgårds 70-år ingraverat i skinnet, inte en utan två grillvantar i den hippa färgen årgång 1998-kornblå och en badboll som pryddes med texten Gorbys. OCH om inte det vore nog fick vi också turista runt i Gabriel de la Gardies audienssal (ger 1 av fem stjärnor, Var är glittret var är glamouren!?) och sedan avslutades kvällen med en digiloo konsert på slottbacken. Hade INGA förväntningar what so ever när Charlotte Perelli och Lotta Engberg står på samma scen, hade vid hemgång i pausen ännu MINDRE förväntningar på ett uppträdande där charlotte perelli och lotta engberg medverkar.
Men hey, vi hade iallafall tur att vi satt bakom mannen med den längsta nacken i sveriges historia som tryggt skymde när det var dags för ovanstående att ta ton.
image59
"men ni kan la bjuda till/vara trivsamma ngn gång iallafall och försöka reparera alla de andra fotona jag tagit och där ni, ursäkta uttrycket, ser ut som skit. Försök att göra det bästa av det ni har, även om det ser illa ut från början. "

image60
"Ett meddelande: Hanna Öberg saknar sin mamma Kerstin och pappa Mats. Hon kan hämtas upp vid popcornsståndet." 

image63
Inga kommentarer.

image64
Det här med att bju på sig själva brukar alltid ligga min släkt nära till hands. På både gott och ont.

image65
Bo Ko och Daddy Mäts.

Summa Kardemumma: Okomplicerat och alldels fettstint, ja gratis ÄR gott!

ta det lugnt alla ni partydjur därute, det är en dag imorrn också...
hannan.

Ps.
Kvällens Oj och tycka synd om-tillfälle utspelade sig vid bajjemajjorna och behandlade den stackaren som sprang och bytte bajstunnorna iklädd endast ett par handskar.     


Conan.

har efter diskussion med de tre ligisterna: mikaela,matilda och madeleine kommit framtill att jag i detta inlägg helt och hållet ska ägna mig åt mannen med ett bröst som lätt kvalar in i " hoppa upp och sätt dig på bringan-" kategorin.
Skulle en kontaktannons läggas ut med hopp om att hitta en vän till denna bystade figur skulle den säkert se ut ungefär så här:
Man söker kvinna: 
En Tarzan som söker en Jane, du ska vara nätt, hjälplös och lätt att kasta över axeln vid behov.  Lätt på foten ser jag som ett stort plus men absolut inget krav. Jag gillar: Månskensfighter,rida, hugga kniven i "ondingar", tala i korthet och att sola.Ser fram emot ditt svar.

Som sagt, en blygsam kvinnotjusare. Vad kan mer adderas till en reflektion över vår tids mest rödaste geléhallon mer än att han kan det här med balansen mellan en riktig snygg "bränna" och skinn. Alltså:
Mode kan han, likaså vet han hur han på bästa sätt har ihjäl någon. Han är populär bland kvinnofolket (även om flertalet är de som blev tappade i golvet på BB när de var små.)Han har en man som skulle göra vilken kisse i lejonkungen grön av avund och allt toppar han med hans otroliga vältalighet och närheten till ilskan.

Killen borde bli guvenör. 
  
image58


här sitter jag och gör det jag är allra bäst på...


...att hängivet kasta mig in i diverse samlingar av gamla one hit wonders. Hittade nyss i mappen med namn "Skåpmat" och fann där med blandad förtjustning bland annat Baltimoras gamla hit "Tarzan Boy", E-types "set the world on fire" och allt detta av slutades med en avrivning två verser "Cool rider" från Grease 2 uppblandat med lite Aqua (och då inte genom "Barbiegirl" utan genom det musikaliska underverket "Mr Jones"). Extremt svårslaget.

Annars har dagen gått ut på att ladda för att på riktigt bli en "working class hero," om nu sitta på eget kontor, med egen namnbricka i guld, utsikt över staden och med en kvinna som heter Marita till sitt förfogande, kan räknas in under begreppet? Har också efter andra dagen på jobbet blivit belönad för mina heroiska insatser genom att tillhanda hålla en strandstol i limegrönt, "både skön och snygg," Som väckte stor uppståndelse i och med min hemresa med buss.

Har idag också insett att jag måste gör ett besök till måndagsklubben nu snart, de som tänker: "ja men självklart vill jag hänga med hanna en kväll i fylleriet och fuldansens tecken" är välkomna att göra ett inlägg. Är i planeringsstadiet men eventuellt kommer en liten tillställning hållas måndagen i vecka 29 på Stockvägen 12. En tillställning som kommer vara fullständig Vulgär, Obalanserad och Naken och där rubrikerna "Nakenchock" och "Fullständig galenskap" kommer kanta tidningarnas löpsidor morgonen efter.Men som sagt än är den bara i planeringsstadie och steget är långt mellan "korv och bröd" och "bröd med korv."



"Ja där ser ni. Ibland lönar det sig att vara Pippi Långstrump "- Sakt och påpekat av oneliner-makaren numero uno, Mr Ernst himself. Och med detta rundar jag av för att gå och "Frö Sår." Du vet vem du är.



Ta Hans med er
!

hannan.

RSS 2.0