Viernes

Ibland krävs det alldeles för mycket energi bara för att vara mig. I morse när jag skulle gå till jobbet stod temperaturen på 0 grader, vilket i göteborgska mått motsvarar ungefär - 21.   och just idag hade jag valt att ta på mig ett par kalasbyxor. Eftersom en inte vill kosta på sig ett fruset underliv så här mitt i singellivet, så  blev det blev det spårvagn till jobbet. 

Anyway,  Fredag den 13:e. Någon som känner av et? Inte jag heller,  mer än att jag har två individer som tillsammans utgör ett föräldrarskap till mig  skall komma och hälsa på i natt. Men det kanske inte är direkt otur.

Imorrn är det alla hjärtans dag iallafall. Själv ska jag tillbringa kväll med frida, maggan & 3 boxar vin och tillsammans ska vi gotta oss i historier om uppbrutna förhållande. Som sig bör den 14:e dagen i februari. Kanske blir det knas i natten också.

Adjöken/
hanster.

 


Här sitter jag och villar bort mig i penseldragens värld...

Ja, jag är en kulturkofta. Trots att jag numera inte längre verkar i den kulturella sfären och att man numera skulle kunna tro att jag under dötiden spontansurfar in på Di och kollar aktiekursen. Men tvivla icke mina kulturvänner! För trots den svarta lilla kavajen (som jag för dagen kläder min kroppshydda med) sitter jag här och kollar auktionsutbudet på Christies. Och jag kan konstatera att jag; 1. HATAR naturlandskap. Hur fan kan en tavla föreställande älgkalv på kalhygge vara värd 1000000?.... PUND? , 2. Vill att denna:



skall pryda någon av mina babyblåa vardagsrumsväggar.
och 3. Jag älskar Antikrundan.
Japp, det var väl ungefär det. Nu ska jag iväg på mingel på Handels. Ja ni hör ju.

Lek med stek/
hannie.

nostalgisk

Det är något visst med att man nu befinner sig på rätt sida om året. Visserligen är det bara februari och det snöade på vägen till jobbet nu på morgonen, men ändå. Det ligger i luften liksom och redan har några få högstadieungdomar kastat jackan och börjat flankera avenyn i enbart tröjor.  
Och det blir ju inte bättre av att jag möts av min tillsyntes ganska unga nuna på en bild via ansiktsboken som min tillsyntes lika späda lillebror har rotat fram från något av våra 8 fotoalbum. Ja, vi barn som ingår i familjen öberg/bengtsson har 8 album var från när vi var små. Vår mors bidrag till historien.
Detta gjorde av jag osannorlikt sedan dess vältrat mig i min barndoms trapatser. Via youtube har jag kollat på Ika i rutan, pippi pelikan och sailourmoon medan jag smaskat i min en skogaholm med tillhörande ostskiva på. Och givetvis har oboy även förtärts. I julklapp fick jag Sunes jul, så det blev en sväng av det också. Och nu sitter jag här alldeles stinn av nostalgi och mättnadskänsla och bara väntar på att nya minnen skall komma till liv. Kanske börjar det på fredag då far och mor gav en hint om att de skulle komma och drabba mig...

Annars så har ytterligare en helg kommit och gått som patriarken i vargflocken. I fredags var det afterwork med micaela och en hel hög av hennes arbetskamrater. Så nu har jag gjort stan´s alla stekställen, en socialatropolgisk studie utöver det vanliga. I lördags var det Mellis hemma hos Frida med tillhörande buffébord bestående av dipp och chips. I söndags träning, promenad och handling.

Gulligull/
hanna


En helt vanlig dänsk kick off

"Hoppet är det sista som lämnar en människa" brukar det ju heta.
Då borde det ju vara så att det är vettet som lämnar en först.....eller?













Ha det Killer/
hanna.


konsten att slå knut på sig själv



Idag har jag lärt mig något som jag kanske innerst inne redan visste. Jag är en jävel på att få min kropp i "flygande stolen ", "En halvhjärtad budda" eller "klia sig i skrevet med hälen"- ja, eller  vad ovanstående ställning nu kan heta på yogiska. Ja, jag har vart på yoga för första gången i hela mitt liv. Föga förvånande med tanke på min smått ironiska inställning inför det mesta som madonna utövar. Men nu har jag gjort det och jag blev inte det minsta lugn och harmonisk, utan bara oerhört sugen på att skrika och på bakpotatis. Och på tal om bakpotatis, idag hade vi en man på vårt kontor. Han skulle prata om kost med oss, om bra sallad och konsten att må bra. Givetvis leddes diskussionen på vikt och träning. Då tog min kollega till orda: "Äh det dä tror inte jag på, det finns inget som inte en rejäl magsjuka inte kan fixa." 
Så dog det samtalet slut och pinsam tystnad tog vid.

Imorrn är det kickoff för hele slanten, fick ett mail idag från chefen. det talar för sig självt:

To: Hanna, Fredrik och Milvia
Srom: Chefen
Subject: Keeeck off


Hej på er!

Imorgon är det ju sagt så att vi ska åka på kickoff. Tåget går från GBG central 07.42 och stannar i kungsbacka ,08.00 (OBSERVERA Fredrik KLOCKAN ÅTTA PRICK, ,inget utrymme för att glömma plånbok, nycklar eller mobil)
Sedan åker vi till Lund, Höör och kollar på skånefolket och hälsar på skaderegleringen. Därefter blir det information av deras VD sedan lunch sedan åker vi till Köpenhamn och äter Danske Schiieröö meee chokeladeeee. (fri tolkning)
Därefter middag och sedan åker vi hem och kommer vara hemma vid tio.
Vad säger vi?slår vi till på det????????????

mvh/
Susan

Ja så det är ju bara lyda, äta och se glad ut.

Sol i sinne
mat i magen//

Hauni.




 


RSS 2.0