When you can no longer see the sky for all rainbows, then you know that you are gay.

Ha ha ha!
Ovanstående text såg jag upptryckt på en solgul T-shirt i lördags natt någon gång vid halv 1 på natten, någonstans i närheten av Brunnsparken. Den var hysterisk, galet ful fast framkallade ändå typ samma känsla som en avdomnad fot -obehagligt fast ändå halvspännade på något vis. 
Och på tal om ful, hela kvällen var full av fulheter, på många olika vis och skepnader....















...men hey vi hade iallafall tur med vädret.

Käpp rätt
hannuk.

och Ak Niggah-Det är jag som ska tacka, var kväll med er är en föreställning!

Utelåst och gött häng med Dymo Danne

hola amigos/amigas!
donde esta?...

..Ja och det var nog ungefär det jag kommer ihåg från 2 års studier i spanska.
Pinsamt men ytterst sant.
Men här ska inte jag sitta och ytterligare  spä på min bristande insatthet i främmande språk, jag tänkte prata om vad jag har gjort idag. Kul för er!
Imorses måste jag varit trött, eller också hade vatten från min morgondusch runnit in i örat och in i hjärnan, för jag lyckades med den ädla konsten att låsa mig ute. Det ligger bra i mun när man säger att man bor i en kulturmärkt kåk men precis som vilken plastflamingo som helst så handlar det mer om en kitsch situation. Ser bättre ut än vad det är.
Min dörr låser sig nämligen av sig självt.Lyxigt kan tyckas, lite så där matrixinspirerat, men tro mig det är inte Kul.
Den 25:e, löningsdag och Gud visar än en gång att min person inte är mycket att skryta om.
Men som tur var har min oerhört kloka hyresvärd gjort en kopia till sig själv utan min vetskap. En del kanske skulle tycka att det var lite varning på det men inte jag, jag älskar´na! 
Jag har idag också hunnit med att skaffa en ny kompis också, Danne. Han är en Dymo, en appat som man kan göra textremsor med sitt namn på med. Fullständigt onödig och helt underbar, jag började fort att missbruka. Det hela slutade med att jag gjort klisterremsor med mitt namn i en krokodilram.

Till helgen blir det till att skjuta av, inflyttningsfest i min enkla boning tillsammans med en hel hop av trevliga människor!


antar att det kommer komma ngnslags fotokollage på kända och okända nunor vid nästa inlägg.
Men nu ska jag gå och varva ned, imorrn skall jag tydligen ha "utvecklingssamtal" med chefen min och då kan man ju inte sitta där döfödd.

Adios!
los hanos.


Dagens asgarv.



Det här mina damer och herrar är den sak som numer står allra högst på min önskelista.
En baconplånbok.
Finns för 149:- på Lagerhaus.
De som känner sig manade köper en sådan till mig. Och nej AnnaKlara, det går inte för sig att man köper en annan billigare plånbok på typ H&M och lindar in den i äkta bacon. Det blir inte i samma sak.

Finns även i mackautförande för samma peng, shit vad jag älskar den affär´n.

Klart slut
Varulvstjut//
Hannie.


By the way i lördags var jag med i lördagens GP, och för er som missade det kommer bildbeviset här:


Me, myself and my lookalike




Jukebox. Liseberg. kl 13. Två vääldigt lika flum och en lila raggarbil.
Kan livet bli mkt roligare?


Wienerbreads...

Ja det luktar så, i min trappuppgång. Undrar vem som är så där huslig?Inte är det jag iallafall, har alltid känt att baka wienerbröd är lite overkill. Nä jag börjar lite mera försiktigt med att tvätta.
Men resultatet av att alltid gå in i saker till 1000% och att helt upptäcka det fina med att besitta en mangel mellan kl 17 och 22, har gjort att jag i kväll helt tappat kontrollen. I en timme har jag nu manglat  lakan, handdukar-ja till och med trosorna är så manglade att de numer kan extraknäcka som brickor. Mormodern min skulle bli stolt.

i helgen har jag haft kul. I lördags var det som sagt födelsedagsfest för min gamla 9-10 AM kollega Elin att fira sig i efterskott och i sann spy bar anda kan jag meddela att alla var där. 
Och på tal om kräk bar, vid halv ett tiden bar det av till Nivå här i stan. Och det gör jag nog inte om, Köttmarknad i ordets rätta bemärkelse. Jag har också kommit på att jag nog måste sluta med att dumförklara alla top notch människor därute.Kl var väl vid kvart i fyra snåret på natten till söndag när jag sagt adjöken till mitt party sällskap och hade börjat dra mig mot spårvagnen när en tjej och en kille hojtade till.
"Du där"
"Ja"
"Du ska väl inte hem än eller?" "vi stänger inte förrän fem."
"Jo det ska jag. Hurså?"
"Nä vi tycker att du kanske borde gå in här."
Hanna funderar ett tag, tar en titt på ingången mot den nattklubb de står vid, bestämmer sig för att den besitter en alldeles för "stekig" aproach och svarar:
"Nej tack, jag har hjärna."

Idag frågade min kollega från handels vad det var för ställe, kände att han var den rätte att ge mig svar.
Han svarade att det var ett oerhört sofistikerat ställe och att han personligen varit där vid ett flertal tillfällen....


Hepp nu ska jag gå och hänga tvätt a la hardworking class style, inget glammigt över det.
KÖSS
hannie.
 

190

Ibland känns det verkligen som om livet står vid sidan av och bara ser på och tänker "Jaha undrar hur hon ska ta sig ur denna sitsen."

Idag på jobbet pratade jag med en och samma person i 25 min. Ja, du läste rätt, 25 FÖRBANNADE MINUTER.
Eller rättare sagt personen i luren pratade, skällde ut, skojade och grät medans jag satt  och hörde på.
Ni som känner mig sedan tidigare vet att är det något jag är sjukt bra på så är det att prata. Jag kan prata fort, mycket och jag kan till och med dra mig till minnes att jag ngn gång  yttrat orden: "ställ mig mot en vägg och du ska se att nog fan kan jag hålla låda ändå."
Att prata Hööl i hövvet ( Hål i Huvudet) heter det ju men personen som ringde in till kontoret idag var utom denna jord. Han/hon pratade som sagt i 25 minuter nonstop, var otrevlig och jag kan ge mig sjutton på även hade en lightversion av schitzofreni.  Vad kunde jag göra?Jag kopplade vidare till min kollega förstås. Och han satt i 15 min, tills han fick psykbryt och meddelade att om inte personen var god att hålla mun och lyssna på vad han hade att säga så kunde han vända sig någon annanstans. Det gjorde han inte, så han fick lur´n i örat.
 Konstiga typer det finns därute.

En annan dålig sak, min stilige gammelmorfar gick bort igår. Tredje dödsfallet på ett halvår, fyra om man räknar  med alla varelser. Jag pallar inte mer. Nu får ni sluta upp och avlida hörni!! Kalla mig självisk men jag behöver ha kvar er alla kvar många många år till.

Men för att gå till något roligare, imorrn blir det en fantastik trio, malin, viktor och jag som ska till Liseberg. Körv vad vi ska åka och äta sockervadd och ingen skall agera bänkvärmare. ingen. Sedan blir det födelsedagskalas på kvällen och på söndag har jag lyckats lova Akay att vi ska ta en promenad igen. Får se hur det blir med det.

hannie.

Ps. Glöm nu allihop inte för bövelen att det den 27:e är det infllyttningspartay at casa de Öberg. För att förboka en privat visning eller stå på VIP listan, slå mig en ring.

Ps 2. Jag kom inte undan, i lördagens GP kommer min bild finnas med. KUL.


nä men om det inte skulle vara dax för...

lite uppdatering!
Det händer inte så mkt världsbildsrännande i mitt liv just nu. Jag jobbar.....och ja det är nog det.
Vet iint om det beror på direkt lathet från min sida eller att det bara är att konstatera nu när det snart är november-kroppen orkar inte med. 
Men igår bjöd jag upp till motion tillsammans med min gamla kollega Akay, hon drog runt mig där på Guldheden. Så lite ork har jag nog.
En annan mindre rolig grej, igår fotograferades jag för eventuell reklam i GP (Göteborgsposten.) Min ovanligt käcka energiknippe till chef kom i tisdags utspurtandes till fikarummet  skrikandes "jag har det!!."Hon hade kommit på den briljanta idén om att jag och två av mina kollegor skulle fotograferas. "Jippie, det låter ju som förträfflig idé" svarade vi i kör med hopp om att hon snart skulle komma på andra tankar och släppa det hela (precis som med idéen att jag skulle vara utklädd i Dina försäkringars maskotdräkt, sittandes på en häst och meddela förbigående att vi nu har ett skitbra pris på hästförsäkringar.)
Men eftersom hon är en kvinna som står för vad hon sagt, fick vi igår order om att stanna kvar på kontoret. Fotografen kom kl 16. Och det hela kläckte hon på vår lunch.perfekt.
Jag hoppas att jag inte blir den som skall vara med i annonsen, men som det ser ut nu så kan alla som har GP på lördag se moi med rubriken "Hanna vill ha Dina försäkringar." Vet inte om jag ska skratta, gråta eller bara spy-det får vi se på lördag.


Ha!eftersom det ääär sååå mycket roooligare med en bild i inlägget, så tänkte jag "men jag slänger väl in en bild på Dina Försäkringars maskotdräkt." Den som jag kanske skulle haft på mig. Så jag googlade helt sonika på just detta. Men vad fick jag upp-Nada.
 "Ok"  tänkte jag när ingen bild kom upp, "jag tar till plan B, googlar maskot och tar en bild på någon annan töntig,grön,fluffig maskot." Och vad får jag? Man får inte vara kräsen, päls som läder som jag brukar säga!

kramkalas//
hanna.


Rumpan.

har precis kommit hem från en mkt trevlig middag med min kära gamla kombo, Malin.
Äntligen!Under hela sommaren har vi försökt att komma till skott och träffats men antingen har vi varit arbetsmyror eller också har hon lekt sjörövare vid den svenska kusten. Men nu, rättare sagt ikväll kunde vi båda undanvara lite tid för varandra och snacka igenom livet och bli lite klokare och lite mer blondiner. Och nu har jag upptäckt ytterligare en resturang med god mat för alldeles för dyr peng och till råga på allt hette den rumpan. Kan tycka att det är lite för mkt att ta gammal hederlig underlivshumor till de fina salongerna, det rimmar liksom inte.

Annars har det inte hänt så mkt mer på livsplanet. På jobbet går det bra och jag har i två kvällar i rad nu lyckats somna i soffan kl nio.Helt min melodi.
Imorrn åker jag hem för att tillbringa helgen på slätta, pappa fyller gubbe så då vill man ju inte missa tillfället att kunna reta honom. Har på känn att han kommer med något spydigt tillbaka.

hepp nu ska jag fortsätta titta på tv:s ögongodis numero uno just nu och dregla lite till.

Klart slut-varulvstjut!
hanny.


den andra september tjugohundraåtta.

Hej mina vänner!
Ytterligare en händelserik vecka har påbörjats. Med en kraft likt den orkanen Gustav(...) slog till med därborta i staterna har samtalen från kommande kunder uteblivit på försäkringsbolaget. Den "storm" som utlovats har mer förvandlats till sval bris, men lugn bara lugn. Idag först kom reklamen på Göteborgs alla spårvagnar, bussar och reklampelare. På söndag kommer helsideannonsen i GP. Prognosen för framtiden efter vår offensiva reklamkampanj i staden, kom på fikarasten:
"Det kommer blir holabandola."
 
...och på tal om gustav, imorrn börjar ytterligare en "nying" på mitt jobb. Killen är född 1984 och vad jag fattat för så är kraken på tok för ambitiös för sitt eget bästa. Gått handels, skrivit D-uppsats, jobbat extra inom fastighetsbranschen.
Skit också. Nu lär la jag ligga i lä.
Men frukta inte, jag har fortfarande ett och annat ess i bakfickan. Än så länge kan jag iallafall titulera mig som kontorets "lammkött." Ha! Då bleknar en examen i civilekonomi lika fort som en rödtott på skidsemester.

Vad har annars hänt i mitt ganska ospännande liv? Jo, jag har precis kommit hem från en mkt trevlig middag med mina arbetskollegor.
En kickoff skulle man kunna säga. Den började kl 17 med champange på kontoret (som bara helt spontat legat och väntat i kylen), därefter vidare till resturang Lipp på avenyn för att sedan avslutas i hotellounchen på hotell Rubin där det sörplades på en irish coffee. Ja jag vet very,very vuxet av mig. Men det är sånt man får ta ibland.
Fick också reda på att jag den 13:e är bjuden på födelsedagsfest hos min gamla vapendragare Elin Möller och eftersom jag inte är den som sväljer tandkrämsluddret så tackade jag givetvis ja. Ska bli röj!

Hepp nu måste jag dra, ska försöka duscha av mig lukten av entrecote och rödvinsås som jag ådrog mig ikväll.
hepp hepp!
hanna

RSS 2.0