Ett gott nytt år i gott sällskap.


.....

ja, att önska något annat vore ju otroligt opassande så här sista dagen av 2009.
Tänkt!, ett år till av denna gudsförgätna blogg. Inte illa pinkat. Jag tror att jag börjar komma in på mitt tredje år nu som digital vardagsgrubblare....
 
Hoppas er firning blir lyckad. Själv skall man ta igen förra nyår med råge! Då låg jag nämligen hemma i feber och frossa. I år planerar jag roligare aktiviteter för min kropp och hjärna.
Kvällens schema: appletinis, bastu, bad och vidare mot olika fester runt om i stan. Därefter kanske lite nyårsfyverkerier på götaplatsen. och sedan blir det ytterligare hemmafest och hålligång tills gomseglen kroknar!
...Antar att det blir en uppföljning på det på måndag....

Jag kan också meddela att fanny hed sköter sig. Lunchade med den reasaliga kvinnan förut. Den lyckan som lite överdriven konsumtion kan framkalla ska man aldrig underskatta. Något att tänka på inför kommande år.

Hepp men då är det väl bara för mig att säga:

Gott Nytt år!

Ni vet vems läpp ni skulle vilja krypa upp, dö och bilda mustasch på/
H.


tapper.

Mina holiday:sare!

Hoppas allt är bra i stugorna och att all julmat är uppäten, omarbetad och utarbetad!

Själv sitter man som det spån man är i Götet & väntar på att få gå hem från jobbet.
Ja, jag drog nitlotten i år.  Men bli int ledsen för det. Vi har fått 2 stora skålar karameller. "Julgåvor" som man också kallar dem i Arbetslivet, så jag reder mig.

Julefriden infann sig i det Öbergska hemmet i år med. Om man bortser från den lilla parantesen som vi kan kalla min brors bil.
En bil som inte ville vara oss till lags. På julaftonskvällen lyckades brodern m den ädla konsten att lura i farsgubben att han tappat bort nyckeln till min brors bil vilket man vågar påstå ställer till det lite grand när man står där i finkläder påväg till  släkten som väntar. Att nyckeln sedan upptäcktes i slutet av kvällen i min brors byxficka och att han utbrast ett "det här kommer jag få fan för, jag tror att jag skall gömma skiten" är inget vi talar högt om.

Och när jag tänker efter, en stor del av mitt deltagande i familjens öbergs årliga julshow har just kretsat kring min bror och hans bil.
Fast det är klart, lite roligt var det allt på ombesiktningen när besiktningsmannen stack till min bror nyckeln med ett "suverän musiksmak" och det visade sig att Totos africa spelades. Och att mannen i fråga hade höjt stereon. Det gäller att ta sig friheter!

Men julen har också bjutt på en hel del andra godingar, släkt, familj och vänner. Och snart kommer fanny´t hed till Götet. Och så blir det en gettogether i min bastu på nyår med öl, halvnaket och friska havsvindar och en roadtripp mellan alla fester. Ja ni hör ju, livet är på topp.

Nej, så en ska inte sitt här och hänga läpp utan att jag säger som en annan tapper : "kan en inte slöss ordentligt ska en inte slöss alls."

ni vet vem ni vill dansa marenge med/
H.

jorden runt och tillbaka till livets vagga.

Vem behöver fyndiga undertexter?






































nu skall jag gå och spela in en trudelutt till en spelande julgranskula.
ja ni hör ju, mitt liv blir aldrig tråkigt.

Vi ses i stranddimman!

ni vet vem ni/
h.




vart tar den andra sockan vägen?

Jag tvättade igår. Och som en ren vardagsreflektion- vart tar den andra sockan vägen?
Insåg efter en 5 minuters vikning av tvätt att jag skulle kunna haft 10 par sockar. Istället fann jag mig själv sittandes med 10 singlar. Vart tar allt vägen????
Finns det något hemligt kurragömma där saker kryper och lägger sig och väntar på bättre tider?

Den som finner den gömman kan väl säga till. Jag några sockar att skälla ut.

ni vet vem ni/
h. 

jaha.

då sitter man här igen då,  på jobbet och väntar på att man snart skall masa sig till en bandymatch som företaget sponsrar....och jag som äääääääälskar bandy.....inte.
Kan nog efter golf, hockey och kricket vara värdens mest tråkigaste sport. faktiskt.


ja





Jag lever och frodas i kalla Sverige. Pga av mitt liv numera håller en hastighet av 7090 km/h och varvas mellan julklappshandling, julbak och köra in firmabilen i ett för lågt garage och på så sätt kila fast den i taket-
så har jag varken hunnit lägga upp bilder eller reflektera vad det var vi var med om i kryddornas land.

...Plus att mit bredband krånglar....

Men förtvivla icke! Jag är lika seg som Don Quijote var vimsig så jag återkommer med en, ett kavalkad/parad/medley. 

Precis som ni vill ha det.

Ni vet vem ni vill mysa i nysnön med/
H.


Ps. Förresten! Grattis i efterskott till Fana Trana och Mättlainen som förenade med oss andra och fyllde 23 medan jag var borta.
Ni vet att jag gillar er!

RSS 2.0