just nu..

Ulf / är ni med?
Gustav / ...Hej
Ulf /  vågar man öppna en bärs från kylen?
Ulf / IMAGE [blinkar med ena ögat]
Hanna / Det beror på hur girig du är till naturen
Gustav /D...Du är lite girig, så öppna en
Ulf / girig till naturen....
Hanna / ja jag skulle nog vilja säga att han som kom med förslaget är den som är girigast
Gustav/...Ja, så han kan öppna en
Hanna / Men jag tänker, varför ta en? ta två
Ulf /  girig och girig... levnadsglad skulle jag hellre vilja uttrycka det...
Gustav / ....två är alltid bättre än ett
Ulf / agree, ojämna tal är lite läskiga...
Gustav /...mycket
Hanna / sant. ...plus att det då mer kommer se ut som om det var flera som tog och du kan skylla på att du rycktes med av grupptrycket.
Ulf / exakt...
Gustav / ...Att skylla på grupptryck funkar alltid
Hanna/ Ja, jag vet inte hur jag skulle klara mig annars.
Gustav/ ...Nä det är fantastiskt bra. Det går också bra att skylla på samhället eller att man haft en dålig uppväxt
Ulf / men det måste vara nog med förklaringar till att man skall klara sig undan med att hinka bira på jobbet...
Gustav /...ja det tycker jag
Ulf / ast det var rätt kul, på flaskan jag köpte i onsdags stod det; don't drink at work..
Gustav /...det beror väl på vad man har för arbete
Ulf / Dinalastbilschaffis typ...
Gustav/ ..då är det helt ok. alla kör ju lite bättre efter dågra öl
Hanna/ eller om man är lärare.
Gustav /...för att få inspiration
Ulf / eller om man är hjärnkirurg...
Gustav /...för att slippa darra på handen när man ska skära med skallpellen
Hanna / jag menar jobb där man kör; bil, med folk etc
Gustav /...för att folket ska ha lite kul på resan
Ulf / om man är byggnadsarbetare på skyskrapor..
Gustav /...för att slippa vara höjdrädd
Hanna / eller reseledare för att knyta an till gustav
Ulf / eller yrkesmilitär....
Gustav /...för att inte få ångest när man skjuter folk
Ulf / eller idrottsdomare....
Gustav /...för att dömma rätt
Ulf / eller kursledare för anonyma alkolister...
Gustav /..för att sätta sig in i sina patienters situation
Hanna/ Ok, finns det något yrke där man bör ta en liten jävel för att komma iform?
Ulf / försäkringsassistent/underwriter
Gustav /...försäkringstjänsteman

Hanna/ Ha ha ha ha ha....Skål!.........................
 


en dag som denna.

Jag brukar inte ägna mig åt vare sig hypening, boosting, pushing eller någon annan hålla-bakom-ryggen aktivitet här på bloggen. Det ligger mig inte för. .....fast där blev jag i och för sig motsägelsefull....ja, men om vi säger förutom de två faktumen Thomas Di Leva och Jerry Springer då. Men det är en helt annan sak.

Men jag tänkte rikta mig åt er semesterfirare i regnet och med hopp om att hjälpa er ur den gråa tristessen. Ta en stund framför burken, jag har några tips till er!
Istället för att slänga på den däringa gamla Sex in the City dvd som förövrigt känns sooooo last monday så ska ni ta mig till orda och införa lite komik till livet. Det finns tre dvd boxar som jag skulle kunna offra min bror (Fredrik) för eftersom de är så in i kaklet bra och som skulle passa en dag som denna.
Numero 1:
Absolutely Fabolous eller Helt hysteriskt (praktikantöversättning?!)
För er som älskar sjuk, ytlig humor. Jag menar, se den, titta på dem. 
Ledorden i serien är förövrig; You can´t buy happiness, but you can bloody well charge it och Sin is in, Sweetie.



2. Couplings.

En FANTASTISK serie. Handlar om sex, relationer och är bara skönt pinsam rakt igenom. Personligen har jag boostat den förut kan jag dra mig till minnes och jag gör det igen. Utan att blyga. Skönt osnygg utan några tillrättalagda kommentarer a la Vänner. Jag menar när en man säger till bruden han stöter på "jag tycker om dig så mycket att jag skulle vilja ha dina öron i en hink" , då vet man att det är bra.


Eller också kör du på nummer 3.
Dexter



Alla som känner mig vet att jag är en ganska morbid person. Framtills gymnasiet var tvärsäker på att jag skulle bli kriminalare. Det var bara så. Nu blev det inte så (vilket är en helt annan diskussion) för nu sitter jag här istället som en kontorsråtta av ädlaste börd. Men mitt intresse för en riktigt bra krimhistoria håller i än. Förutom att jag är en flitig läsare av Veckans Krim i Hemmets Journal så sitter jag gärna en dag som denna och tittar på serien Dexter. Otäckt bra. Otäckt.

 Så titta nu vad snäll jag har varit åt er ni fördrivare av tiden. Bara att luta sig till tillbaka i soffan med en göttepöse.

Ni vet vem ni vill fumla i mörket efter/
H.

Hanna Övergivar´n

Mina ligister!

Jag skäms när jag tänker efter hur jag har behandlat er det senaste, som att lämna ungen på 4H kollo och sedan glömma och hämta´n. Men nu är jag tillbaka lite smartare, mer stressad och med ett humör som efter omständigheterna ändå kan förklaras som gott.
Sist vi hördes vid mådde jag som jag förtjänade så här i svintider men nu har det klarnat till i huvet och jag har frisknat till. I helgen var jag slö, ja vi kan till och med säga lat men efter båstadsäventyret kände jag för en paus från svalkning av strupen. Dock kom yrvädret och tidigare namnsdagsbarnet Emmott van Deer Ed till stan för att umgås.  En fin gest.
Det blev två fikor och planering inför WOW, då en hop av människor kommer till mig och mitt lilla krypin för att sova ruset av sig. Jag längtar.
Sedan Emmets besök har dagarna i vecka 31 mest bjudit på stress på jobbet då vår skrivare slängt in handduken och varit grinolle ända sen i fredags. Givetvis i semestertider. Men ett kommande behag blir dock till helgen när de två som gav mig liv och er lycka kommer för att hälsa på deras favoritdotter. Och tillråga på allt så blir det Ullared till fredag. Jag gillar´t.

Men nu ska jag fika med grabbarna Grus. Det vankas kanelbulle.

Ni vet vem ni drömmer om/
H.


Att överleva en tillbakagång

Raaaaringar!

Jag är tillbaks på många sätt och vis. Sedan vi hördes av har jag lyckats spendera alla semesterdagar, både hemma och under tennisveckan i Båstad. Ja, vi hoppade Smögen och drog mer söderut. 
 Man skulle kunna säga att jag gjorde lite av en kulturstudie i hur såkallade rikssvenskar engagerar sig i varandra, sitt cashflow och sitt ständiga ego. Och hur otroligt humorisktisk det kan bli.
Men jag hade det ändå väldigt bra. För hur ofta bor man så att man kan åla sig hem efter en utgång. Inte ofta i mitt liv i allafall, senaste gången jag gick hem från en blöt kväll på stan vilade jag lite grann i ett dike för att senare bryta ihop då jag insåg att jag hade en halvmil kvar att gå.
Men nu är jag åter tillbaka i Göta, som välkomnat mig med en kalldusch. Fast varför klaga, då har man ju en ursäkt till att ligga i soffan i fosterställning och får sin enda motion genom zappande.

Var tillbaka på jobbet i måndags också . Kalla mig blond men inte trodde jag att det skulle bli så djävulskt jobbigt att börja jobba igen. Såå trött har jag varit. Imorse fann jag mig själv inte ens lyfta undan täcket utan ålade mig ur det för att sedan lägga huvudet i handfatet  och brassa på med kallvatten. Inte ens det hjälpte. Men jag jobbar på det, jag gör det.

Till helgen vet jag int´ vad jag ska hitta på, så är det någon som behöver lite hanna så får de JÄTTEGÄRNA komma till Göts och ha det king. No strings attached!


Ni vet vem ni vill ha till kaffet/

Han Solo.


En påse med skridskor, Lissan och en finöl.

Mina Miniminkar!

Lite uppdatering kanske är på sin plats. Men eftersom jag numera går på sparlåga får ni infinna er i att jag kör på latmaskmetoden och gör den korta varianten idag.
Sedan vi hördes av sist har jag hunnit med mycket och absolut ingenting. Jag har varit en god familjemedlem och barmbarn....ha ha Barmbarn...jag menar ju naturligtvis barnbarn. Jag har simmat ikapp med en hund, geggat ihop glass och jordgubbar och umgåtts med a bunch of folks. Nyss är jag också hemkommen från en tredagars i Göta.
Det har hunnits med både liseberg och en och annan öl. Och så har jag hookat up med lite Nörrfolk, vi kan kalla dem Emma och Niels. Ja det har ju givetsvis involverats andra också till vår trevliga lilla trio, detta iform av kusiner och kusiners kusiner och Görans storasysters farbrorssvåger. Ja ni fattar. Men det var trotsallt detta strävsamma gamla paret som följde med mig dagarna igenom;


Ja emma är då personen till vänster i bild och Niels i högra. Om det var svårt att urskilja.

Ni vet vem ni vill ha i sidovagnen/

H.


8 tim och 43 min

Sniff sniff....Det luktar semester.


2.


grattis på 3.5714285 års dagen.....hundlivräknat

Det blir lite extra pinsamt när chefen kommer in med en tårta i högsta hugg och ansiktsuttrycket av att det är dennes dag idag och ingen av kollegorna har kommit ihåg detta.
Det är vid sådana tillfällen då jag visar min vikt i guld då jag räddar situationen med ett "Nämen 25 år, halvägs till femtio. Rena lammköttet."
Hon riktigt sken upp.
Och nu har jag precis varit och köpt en blomsterkvast. Ni hör ju, en annan ligger ju på plus.


3 dagar.


RSS 2.0