4 dagar kvar


dagens rödskinn

Det är jag. Du kan kalla mig Arne Ryggöm.

Efter en helg i UV strålarnas tecken kan man lugnt konstatera att huden på min rygg inte mår bra. Den verkar genomgå någonslags existentiell kris. Eller också har den bara fått rabies.
Den är röd, beröringskänslig och hyser agg mot allt och alla som kommer i dess väg. Provade att introducera en ny bekantskap, Aloe vera, men inte ens den blev betrodd utan sjönk genast in i den ilskna ryggtavlan och försvann.
Så nu sitter jag här, som en j'!%&la Quasimodo med ryggsmärta och jämrar mig. Och det värsta- jag har bara mig själv att skylla.

Men en bra sak som får mig att glömma allt- 5 dagar kvar till SEMESTER. Och eftersom det är min första betalda semester någonsin ska inte ni sommarjobbare/knegare/mellantvåjobb-are tro att detta skall slippa er förbi. Jag har bestämt mig. Vi börjar festen redan nu, alla ska med!



Ni vet vem ni vill sitta brevid i bussen/
H.

team lotta engberg

Mitt godis i öronen , mina sandkorn i slottet, snörena i mina converse!

Här sitter jag och är allmänt uppåt för att vara jag. Känner mig på snudd nästan oförskämt bra i kroppen vilket förmodligen kan härledas till den mjukglass som jag nyss satt här och glupskade i mig.
Eller också det faktum  att jag idag återigen flyr Götes hem till Sveriges svar på serengeti och blir där i helgen.

Igår var det lite (eller ja, lite och lite) "efterjobbet" här på kontoret. "Alla ska med" som det stod så fint och snudd på militäriskt i mailet som gick ut i tisdags. Det blev en helkväll på Liseberg. 5 kamp. Vårt lag förlorade. Och jag var sämst individuellt.
"Det viktigaste är inte att vinna, det är att delta" deklarerade vårt nya stjärnskott på kontoret diplomatiskt och alla andra instämde med en nick utom han vi kan kalla Fredrik som menade på att jag var lika användbar som en fisk på cykel. "Säger han som spytt efter han åkt Farfars bilar" svarade jag. Blir osams i 3 sekunder varav fredrik bryter tystnaden i ett  "ha ha ha, du blir bara mer och mer lik mig för varje dag som går."
Sen blev det västkustbuffé på huvudresturangen där jag efter uppmaningen "nu äter ni allt som är dyrt" hann sätta i mig både hjortsadel och laxrullader. Därefter lite kvalitetstid med varandra, de bilderna kommer senare.

Idag blir det som sagt hemgång, kanske en joggingtur med avslutande dopp på Källby badplats. Morfar Åkes ögonsten.
Imorrn, båt, bad och sol. Kanske en öl eller två.
Söndag; båt, bad och hemgång.

Vi vet vem vi älskar/

H.


Dagens random



Åh vad jag önskar att jag kunde vara Björn Skifs nu! Ligga i gräset och götta mig i solen.

Men istället sitter man här och har precis förlorat ett vad som resulterat i att jag fått gått runt en hel dag på kontoret iförd en keps med texten "Seagulls did it first." 
Nej.... 
Det är inte kul på något sätt.


Ni vet vem som leker säl till helgen/
h.

 

dagens hallon

I två dagar har jag fått utså min broders eviga dödsmusik. Detta har resulterat i ett konstaterande;
Erik Segerstedt extraknäcker som basist i ett metalband.



Behöver jag påpeka att det regnar och att jag är så uttråkad att jag tror att jag håller på att upprätta halsbränna i strupen?

ni vet vem ni gillar mest/
H.


beslutsångest

Mina Småkillingar!

Jag behöver er hjälp! Sitter på jobbet och våndas över vilken skrivbordsbild jag skall ha.
Har kommit fram till fyra kandidater. 2 lite mer klassiska, 2 lite mer underdog/uppercut/otippade. 
Vilken ska jag ta????????? 
 
Klas(!) sisk 1.



Underdog/uppercat(!)/otippad 1.



Undergod/uppercut/otippad nr 2.



Klas (!) sisk nr 2


Behöver jag ens nämna att jag har klätt mig i mitt allra göteborgskiga humör idag?

Ni vet vem ni önskar skeda med en åsknatt/
H.


en blöt en

Hey, you fancy pancy piece of folks!

Det är Fredag. En äckligt blöt Fredag. Och då menar jag inte ur en "fredagsfräckis"- point of view. Det är kallt, vattnigt, blött, flytande, drypande väder i Göths idag. och så blåser det på tvären också. Ja ni hör ju, som bäddat (!) för en ligga-i-soffa-med-riskudde kväll med godis i ena handen och fjärrkontrollen i andra.
Och så har jag inget planerat inför helgen, det var tänkt att jag skulle på östrogenhelg i saras stuga men pga brist på färdmedel så blir jag i Göths i helgen. Kanske tryggast så.

Nästa vecka är det Midis också och jag kan inte komma mig för att planera vad jag ska göra då. Och även om jag hade haft något planerat så skulle det vara så olikt mig att jag förmodligen skulle bli schizofren och vägra gå ändå. För det är sådan jag är, Hanna "sistaminuten" Öberg. Men om det är någon som mot all förmodan skulle vilja se min schizofrensitiska sida så är ni hjärtligt välkomna att anmäla intresse för ett eventuellt gästspel av mig. Ja jag kan till och med gå så långt att jag lovar att jag, om jag får komma, bjuder på mig själv. Bildligt talat då givetvis.

I ett försök att kompensera upp det pågående skitvädret avlutar jag idag med en;


Solskenshistoria!


Ni vet vem ni/
hank.

dagen mitt i veckan även kallad "lillis"

mina småsnaggar!

tillbaka i göths är jag och sitter här fast med tidernas sämsta internetuppkoppling samtidigt som jag skall ladda upp bilder från i lördags. En del har påpekat att jag är sämst på att dela med mig av mitt liv genom bilder. Ren strategi menar jag. Eftersom jag kan vara den mest ofotogentistiska människa som finns så ligger det inte mig för att finnas med på bild, jag blir som chandler i vänner. Men det var inte det jag skulle gå in på, trots min kan tyckas fotoskygga person så kan jag iallafall bjuda på lite bilder från i lördags. Ja de jag hann knäppa av innan batteriet dog. Ja ni hör ju.









Ni vet vem ni (om ni vore boa) vill krama ihjäl/

h.

tillbaka till livets vagga

mina små skepparkransar

hjälp mig!
Jag är tillbaka på slätten och har tryckt i mig i en pöse gött (as we call it in wästergöthland) och sitter nu här hög på socker och med ett obotligt festsug. Vad att göra?
Jag tänker "ut och springa?"
Nej
Måla upp en hage på vår gata och hoppa djävul?
öh....nej.
Knyppla?
hepp
Kittla pappa i armhålorna samtidigt som jag skriker KILLIKILLLLLLLLL?
kanske inte så uppskattat.
Äta en falukorv?


gaaah nä det finns bara ett sätt att bota en otäck sockerchock:



Thomas!

Ha det bäst!

Och

Ni vet vem ni vill ha som bordsdam på katrinas födelsedagsfest i tolsjöbygdegård i imorgon/
h.

fredrik den 1:a juni



Var dag skriver jag upp datum i mitt lilla block på jobbet. Detta för att komma ihåg vad som skall göras. Det är en bra grej, ja jag skulle till och med kunna ge er det som ett litet tips.
För då kan man titta tillbaka om man glömt något. Men ibland kan det bli lite knepigt, speciellt om dagen är en tros, förlåt, torsdag och dagen är den 4:e juni på året.

it´s my birthdayparty and i cry if i want to.

Någon kommer bli mycket glad (eller besviken) inom en snar framtid.


RSS 2.0