Det är ju FANtastiskt.

Årets studentyra är i stan. I tre hela veckor ska en stå ut och redan nu har jag sammansatt en playlist.
Vi kan kalla den lastbilsflakdunk-listan.







 

Trevlig helg mina småtryfflar!


om en säger så här.

En kan bo vid havet. Så kan en bo vid havet.










och ja frida, jag bara snodde dina bilder. Rakt av.

Ni vet vem ni/
H.


Naw..

Titta på na, födelsedagsbarnet!




Stort Grattis till det blonda yrvädret som fyller 26, har fått nytt jobb, förstahand i gbg och som ska bjuda den bästaste av alla Hannor på födelsedagsgettogether imorgon!

Är det någon som har tips på present? Min första tanke var att jag skulle vira in mig själv i bacon och "bjuda på mig själv" men vid närmare eftertanke så ska det bli 20 C imorgon. Och vem vill bjuda någon som luktar BBQ?

ni vet vem ni/
h.






Med dunder och brak




Mina brasilanska toppmodeller!

Mycket tid- lite skrivit från min sida.
Jag tänker inte be om ursäkt, det ligger mig inte för.
För när jag inte engagerat mig i detta dagboksgrubbleri med allmän insyn, så har jag levt lite grand. Senaste tiden har varit oväntad händelserik (fast i och för sig kanske jag bör börja vänja mig?)

Jobbet har slukat i princip allt av min lediga tid. Jag har räknat ut att sedan vi sågs sist har jag varit i Sthlm i 1,5 vecka. Jag har ätit ca 63 luncher och borstat tänderna 42 gånger varav 2 av dem var utan tandkräm eftersom jag glömde den hemma. Jag har också varit med om älvaslaget, blivit alkoholförgiftad, träffat världens bästaste iform av familj, vänner, bekantas bekanta, pojkvänner, flickvänner, vänneremellan, grannar, gamla vapendragare etc etc. Jag har också hunnit med ca 3 varv runt delsjön, druckit en helvetesmassa kaffe (som sig bör vid kursande) och blivit fly förbannad på en man utan samvete.
Och cirkusen fortsätter. Imorgon ska jag på ngn bjudning på Liseberg som vårt jobb ordnar, innan det har öppnat och få lön samtidigt desutom. Och på lördag ska jag sittandes brevid (det viktigaste är ju att delta) titta på gbg varvet, gå på födelsedagsmiddag, och köra en calypso/brasilanskt polka/lambada/limbo-kväll på nef.

Ja ni hör ju. Jag är ju inte trökets pöjk direkt. 

Ni vet vem ni/
H.
 


RSS 2.0