Ha!

i typ en vecka har jag kliat mig i huvudet och utbrustit; Men va faaan, vem har ändrat mitt lösenord!!!!!!!!!!!
Insåg nu att jag försökt att logga in med min bloggadress....Ding ding!

Jag är tillbaka på vidderna. Ja, jag hoppas frivillig dethäringa med Valborg. Bli full i gryningstid och dansa runt en eld. Jag är väl ingen kannibal eller?? Och förresten hörde jag på nyheterna att man det är törrt i markerna ikväll.
Så jag har istället sysslosatt mig med att titta på min mor och min far och deras senaste projekt- tapetsering. Bättre än parterapi! som mor´n min uttryckte det.
Och nu sitter jag här i ett hörn hos mickan och björna och deras två intryckta katter. Inte helt fel för en torsdagskväll.

Ta det lugnt ikväll, gör inget som jag förmodligen skulle gjort!

NI vet vem ni älskar att älskar!


what you do with a drunken sailour

vem: hanoba
var: gamla stan, hufudstaden
placering av kropp: på säng i framåtstupat sidoläge.

Hej Småkakor!
 
Jag är, som era småhjärnor har räknat ut , i estocolomo (enda ordet jag kommer ihåg från 2 års lärande av spanska) och här ska jag bli ett tag.
Just nu sitter jag här och häckar på mitt hotellrum i väntan på (nej inte godot) utan på kollegorna fredrik och gustav och att de ska bli färdig med sin kurs. 
Så för att snabba på den tid jag har, har jag tänkt göra en liten betygsättning på mitt hotell.

Namn: Lord Nelson
Var: Västerlånggatan 
Tema: Gubbhäng/marin/skeppar/machomachoman/ skepp i flaska- inspirerat.
Färger: Blått och rött av det maskulina slaget.
Bibliotek: Bibeln, Brott & Straff samt bra-att-ha boken "Tacka och ta emot." Ja, den sista kanske är ett försök till att sprida lite jämställdhetskänsla till rummet. 
Badrum: För tankarna till den gamle och havet. behöver jag säga mer...?
Sängar: inte helt ok. halvhårda, den sängsorten jag absolut gillar minst. Ja menar, ska jag hata dem eller är dem lite ok ändå? bra studs för hoppa i säng dock. ja och då menar jag den oskyldiga sorten. låt oss inte tro något annat.
Kul detalj: Boken "what you do with a drunken sailor"

Summa Kardemumma:



det blir 2 hannisar av 5. 

Ni vet vem ni älskar att älska/


 


tvåhandsUno och en weekend i öst

fashionpeople!

det är mååååååån dag, måndag. ja och här sitter jag mitt i en ring av kläder, i lotusställning.
Ha!det sista var givetvis en ren lögn.
Anyway håller på och packar. Ja igen.
Det blir en vecka i hufudstaden för min del.
onsdag till torsdag webbredaktörskurs på huvudkontoret i gamla stan, sedan övernattning hos Fänny. På fredag kommer gänget;



och det blir hotell, alkoholhaltiga drycker, presenter, gull i gull, inflyttningsfest och hoffmaestro. Sug på den ni.

Ses nästa vecka!
Ni vet vem ni älskar!..........Nej inte thomas dileva.....


lång tid-massor sett

Hello Hanobalovers!

Hoppas allt  är bra med er alla därute, korta som långa, rödmosiga som likbleka?!
Själv mår jag ganska förträffligt. Sitter här och nostlagispelar;

och lite sådär drömskt återblickar över vad som jag egentligen har varit med om under den gånga veckan som gått i påskens tecken.
Jag var hemma som kanske vissa av er märkte, ja på slätten alltså och There´s no party like the slättaparty som vi brukar säga. 
Och det hände mycket därhemma. Det frossandes i nougatägg, Villevallades på det däringa stadshotellet och så ;



cruisades det  i Väla bara. No big deal.

I måndags var jag tillbaka i Göths igen. härliga göths.
Och sedan dess har jag pysslat med både det ena och det andra och bla annat har mitt jobb fått ut sin reklamfilm på lokaltv . Äntligen, trodde aldrig att de skulle bli färdiga. Och ja, det är mig ni skymtar i bakgrunden.
Och så har jag haft lönesamtal som slutade m tårar, ja av lycka alltså. Låt oss inte tro något annat.

Ja det var väl ungefär det som har hänt sedan vi hördes av sist. Nu ska jag bötta högtalarsystemet med en låt , nja, kanske de två av de ... eller nej, 3 bästa låtarna som just nu kan peppa mig själv med när jag inser storleken på den tvätthög jag måste ta tag i har.
Japp, så kul liv har jag.

Ni vet vem ni älskar/


nu ska jag hem och pynta..


skattmasen! I lööv you.

13856 kronor mötte mig i farstun igår , nyss hemkommen från en helg i norpan. Tillskillnad för den känsla som mor´n min förmodligen känner i dessa dagar (hon får nämligen alltid lägga restskatt) känner jag mig hoppfull om livet. 

Men nog om det, det har ju varit helg! Och dessa timmar av förtjänad ledighet har jag tillbringat i mina sköna vänners sällskap. På fredagskvällen var det Skål! som gällde tillsammans med Elitfrida, Superstina´t och han den där Emil. Ölen antog efter en stund formen av en bringare istället för glas vilket resulterade i att jag blev: ja ganska onykter faktiskt. Och med tanke på att jag skulle upp 07.00 dagen efter, kanske det inte var ett av de mest genialaste dragen jag gjort i mitt liv.
Lördagen började med en rivstart då jag insåg att jag kanske skulle packa också (kan inte hålla ordning på allt eller?!)
Sedan var det en lång och mödosam resa som väntade mot slutdestination Norris. Som var sig lik. Det var inte annat att man gick och blev lite rörd och nostalgisk efter att mött upp alla gamla klassisar, iförd fleecefilt och öl i han´. Och min kära emma och hennes niels skötte sig exemplariskt i rollerna som värdinna/värd. Jag mådde och trivdes bra där.
På söndagen var det dock dags att komma tillbaka till verkligheten igen när jag fann mig själv sittandes där på ett X2000 utan fungerande bistro och typ 511 miljoner mil kvar hem till Göts.
Men nu sitter jag här på arbetet och försöker lära vår nye praktikant och kommande arbetskamrat hur man försäkrar en flismaskin. Inte helt enkelt. Men vi förstår varandra, vi kommer ju trotsallt från samma håla.

Tjolavippen!
Hannie.


solstinn

hej folket!

hoppas allt är bra var ni späda själar befinner er!? Själv har jag rast, och den utnyttjar jag till fullo genom att köra lite uppdatering här. Det har hänt mycket på sistone, eller ja, mycket och mycket men mer än vad som brukar hända i mitt liv. Jag har tillexempel bytt tagentbord till ett mer ergonomiskt. "Slimmat och sofistiskerat" sa försäljaren, "Ha! som mig då" svarade jag och hoppades på rabatt och det fungerar faktiskt ganska bra. eller också är det jag som inbillar mig.
Igår hade vi coachning här på jobbet också, av en man som hette Kent Hultkvist, tydligen någon stor idrottsprofil..?...Var sådär spännande, jag har egentligen aldrig förstått mig på de däringa coacherna. Känns diffust. Livscoach liksom- vad är det egentligen?

Annars så traskar livet på som en trogen collie vid min sida. Till helgen återvänder jag till de östgötska skogarna för att fira i lägenheten som kommer bli emma och niels lilla ide. Det vankas inflyttningsfest och vad jag fattat så kommer det bli superb. 

Hepp, jobbet ropar.

Tjingeling!
Hanny. 


RSS 2.0