blää..


Här i sitter jag och jobbar över. Aptråkigt och framförallt när det inte är frivilligt.
Men en kan inte ha roligt jämt.
Och styrelsemöte har de på kontoret också, så nu kan jag ju inte freestyla och gör vad jag vill. '
Nä, idag är det jag som säger blä till livet.

Fick ett sms förut: "jaha. då har väl jag spontanpiercat armen då." Det glädjer mig lite faktiskt, kul att folk fönyar sig. Och sedan läste jag om att forskare hittat nya djurarter i Borneo.
Grattis! säger vi till dem, nu har ni bara 50 år kvar sen har vi utrotat er med.
Men det var väl ungefär de två fnissen som jag gjort idag.

Ja som ni hör. PositivaHanna är igång idag, kanske är bäst att akta sig för att vara halvdeppig. För rätt som det är finner man sig sittandes där, på emotrappan i nordstan, och gråta ikapp med ett gäng tokiohotelälskande tonåringar.

Ni vet vem ni/
H. 
 


Pubrunda 17/5!



På lördag tänker vi ha Pubrunda. Den som känner för ett virrvarr av humle, jäst och vatten (ja ni andra finlirare är givetvis också välkomna) anmäler sig direkt till mig eller här på bloggen. 
Utgångspunkten ligger i att hinna med så många pubar i stan som möjligt under lördagsnatten. Och det skall vara utan att plånboken börjar odla malar. 

Alla bjudna!




 

förresten....

många gånger har jag fått frågor om att göra en beskrivning av lidköping.
Och det är väl först nu som jag har hittat en. För i vilken annan stad i Sverige leder ett fredagsnöje till misshandel?

Livet på solsidan.




Mina minibarer!

I helgen har solen lett mot Sveriges nuna, Göteborg. Både i skinnet och i sinnet.
I fredags blev det hoolabaloola m fridfolket och deras överordnade. Mexikansk kväll. Vad är det egentligen?
En ursäkt för att få dricka konjakt i grogglas visade det sig. Men som alltid blev det en kväll i gemytlighetens tecken.
Lördagen började tidigt. Möte halvelva var det sagt på den gemensamma jobblunchen. Sedan bara det av till shoppingens förlorande land. Man får säga vad en vill men Micaela är jävlig på det där med shopping. Det är kragar hit och dit, ja, hon hade till och med kollat upp vad som gällde i vår för att senare leta på barnavdelningen för att "det är 1000 gånger billigare." Inte dum den.
Telefonen ringde mitt i också. Vår allas emster menade att hon blivit strandsatt i trollhättan och kände därför att hon behövde någonstans att aktivera sig på. Givetvis bjöd jag in´na.
Så på kvällen blev det vad som var menat fotbollsfest men för min egen del blev kökshäng med i motståndsgruppen som bildats inför eventet. Emma& jag köpte violaskar till alla på festen och placerade dem lite fiffigt i kylen. Uppskattat vettekatten om det var men förvånande kan man lugnt konstatera.  
Så sgår (söndag) blev det frukost på klipporna i solen, där bilden ovan är tagen. 
Jag var ute hela dagen, vilket resulterade i ett indianansikte. Men det var det värt. Man får säga vad man vill, men jag har hittat min plats på jordskorpan.

Til we meet again

Ni vet vem ni/

H.


20 år och oförstörd.

Ha! Mina gamla sängvätare!
Nu är jag tillbaka i götaland igen. Rena semestern.
Och väl tillbaka i vardagen blev jag snabbt varse om livet igen, dels genom de drivor av papper och lappar och noteringar som väntade mig på skrivbordet. Plus att vi i veckan fick vår nye praktikant.
20 år och oförstörd.
Kollegorna tog snabbt tempen på honom iform av en fredagsfräckis i tisdags och han skrattade faktiskt innerligt vilket innebar omedelbar acceptans i det öppna kontorslandskapet. Själv kände jag- Helvete, en till att försöka överglänsa.

Annars har livet inte erbjudit så mycket mer spänning i vardagen. Jag har börjat att ta hand om mig själv lite mer, unnar mig, är väl i och för sig att ta i men jag har iallafall börjat köra lite långpromenader efter jobbet.
(Och det där lät ju inte alls 40 plussigt...)
Och eftersom de enda sportsliga aktiviterna jag kan tänka mig är antingen motorcross, fäktning eller bungyjump så känner jag att jag får nog smygstarta kroppen lite grand. Idag fick jag förresten tips från en man vars fru var bodybuildare, vid 60 års ålder. "jag står för hjärnan och hun för musklerna" för att citera´n. 
Vet inte riktigt hur jag ska tackla det men jag kommer säkert på ngt fiffigt.

Ni vet vem ni vill ut på sjöss med/
H.

RSS 2.0