Brandlarm

TuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTUUUUUUUUUUUUUUUUUtttttt

Så låter det just nu inom mig, rakt in i hörselcentrat. Det gör ont i mitt städ, min hammare och i hästskon (finns det i öra?!). Brandlarmsövning idag, trodde den tiden skulle vara förbi i och med mitt uträdande ur det svenska skolsystemet. Men Icke! Här står man med onda hörselingångar och med jämna mellanrum blir vettskrämd när tutandet sätter igång.

Anyway. Fredag idag, känner mig likgiltig. Fredagar brukar vara veckans bästa dag annars men jag har liksom inte tillåtit mig själv att falla in i den där flowerpowerinspirerande tanken m fredagsfräckisar och "här sitter jag och ser jätteviktig ut och låtsasjobbar medan jag egetligen spontansurfar på youtube." Men det kommer nog snart.

Ihelgen skall jag tydligen låna ut lägeheten till bror´n min. Skall komma och göra storstaden m några kompisar, då gäller det att hålla sig ur vägen.
Frågan är om jag inte ändå kommer att stöta ihop me´n på något dansgolv. ni förstås han gillar också att fuldansa, bror min. 
i och med detta så tänker jag bjuda ut mig själv genom att jag uppmanar alla som har en tid över och kan tänka sig att avvara några minuter i mitt sällskap att höra av sig. Det skulle glädja mig. 


Klar´t och betar´t 

Hanny. 

rädda guldheden, död eller levande!

Hörru ni göteborgspolitiker!
 Om jag vore ni så skulle jag börja bli lite orolig i brallan.
Det här med att ni ska bygga nya hus i mitt område. Inte en bra idé. Pratade med Majbritt igår och hon är inte glad på er.
Och i och med detta, inte resten av föreningen "rädda guldheden nu" heller.

....Och jag tror de vet vart er brevlåda bor....




(Majbritt heter egentligen någonting annat.)


Ying och Yang och Kling och Klang

Hej Läskunniga!

Helgen varit smakfull? Min har varit det, på olika plan. I fredags for jag hem för lite "kvalitetstid" med familj, släkt, vänner och andra drönare. Tjuvstartade helgen på fredagen med att sluta tidigare från jobbet, inte helt skevt.
Kom hem, trodde man skulle mötas av ett "nämen heeeeeeeeeeeej, slå dig ned, middagen är serverad och här har du tidningen och här har du fotpallen." Möts istället av "Hej, ja vad bra, kan du slå in din brors födelsedagspresent. "
På lördagen var det kalas för vår allas broder fredrik. Det var tårtor högt och lågt och presenter hit och dit.
Sedan fort in till stan och mikaela, matilda, karin och alexandra för lite vuxenhäng med rötjut och middag och sedan tokdans i natten. Därefter strög med kusinen sara, brodern och två minderåriga.
Söndag bjöd på dekadens iform av rester av födelsedagstårta och alkoholfricider. Därefter tillbaka till Göts.
Så nu sitter jag här i ett yingyang-moment med en kopp te, gör offerter och grämer mig över att reklaminspelningen är framflyttad till fredag och jag har tvättid på lördag.
Men det är ju insidan som räknas.

Rollerbladea lugnt/
hanna.


Veckans bär:


Boxer Robban?


Daniel?


Ok here vi gå

barnhemsbarn! Jag tycker synd om er, att jag överger er så här på ovetandets farstu. Tyvärr har jag märkt att mitt arbete numer inkräktar som värsta tjuven på min fritid. Dagarna går i 100 000 vilket gör att tiden till uppdatering här inte riktigt har räckt till. Men nu gör jag ett kippande försök att återta den lilla skara som verkar intresserar sig för mig.
Men iallafall, livet leker lite mer nuförtiden. Solen glassar på som värsta stekaren här i götet idag, hela morgonen har jag suttit i möte med kommande klinter till oss och varit trevlig och nickat och sagt "precis" som sig bör.
Nu sitter jag här, seg i skallen efter afterworken igår ifärd med att göra sista checken på bolagets nya hemsida. Senare idag åker jag hemmåt igen för födelsedagsfirande, släktakalas och utgång. På måndag blir det inspelning för reklamfilm. Ja ni hör ju, busy, busy.


Ha det king/
hannie.

fuldansinspiration

som alla vet är jag en sucker för fuldans. Många är dem som undrat vart jag får allt ifrån. Här är svaret:




Vinnarskalle.




Hurray!
Idag är det fredag, vår i luften och jobbet går åtabarahelvete. Kalla mig schitzo men idag har jag  livsenergi som bara sjuttsingen. Som sig bör en fredag. Och skällt har jag fått gjort idag också, på ett företag vi kan kalla telenor. Eller rättare sagt på pierre från telenor. 
Jag vill inte dra alla över ett sträck, men va fan det är ju fakta att det företaget enbart anställer attraktiva/coola människor utan vilja att engagemang för det dem säljer, men som ändå säljer pga att "snygga människor säljer." Och när man då ska ringa till en smörsäljare som heter Pierre (inget fel på att heta Pierre men i detta fall blir det oerhört komiskt) om att alla m telenorabonnemang inte kan ringa till vår växel och någon bemöter en med (efter ca 3 dagars felsökning) : "Nä men det problemet KAN inte ligga hos oss"- då är det lätt som "fulmänniska" att kosta på sig en fördom. 

Men ni kan vara lugna, kära läsare. Eftersom jag är en utomordentlig kallprat ,- och tjitt tjattare så meddelade jag;
- Vi skickar räkningen. 

Och Yeess, där satt den!!!! Vettekatten hur många år jag gått och drömt om det rätta tillfället att få fälla den kommentaren. Ja ni kan ju förstå att ögonblicket blev nästan filmsikt och gick i slowmotion.
Men sedan så la jag på luren och så började jag tänka efter...........och så fick jag dåligt samvete.............................och så ringde jag upp pierre och bad om ursäkt för mitt uppträdande.


Kalla mig Thomas DiLeva men jag kände att jag inte skulle vara en i raden av alla otrevliga människor som ringer och skäller på de stackars telefonförsäljarna.
Så jag förklarade för honom att det inte var personligt och att han säkert var en fin kille.

"Det var storsint av dig, du är förlåten." svarade pierre. 

















 
 
 


allt jag kan har jag lärt mig av en grafiker

Sitter här och spontansurfar mig in på en av våra leverantörers ordlista över grafisk grammatik. Och så plötsligt faller mina ögon på: "Horunge - Skönhetsfel, när tex. en ensam rad hamnat överst på en sida."
Jag blir liksom kallsvettig och känner mig som hanna 12 år som just blivit ertappad av syfröken birgitta brissman med tuggummi i mun. "horunge" inte okej.  

Det har hänt mycket på sistone, eller jag mycket och mycket, men en vädans massa mer än när vi hördes av sist iallafall. Men det får vi spara till någon annan gång.
Jag har också kommit in i en liten svacka där inställningen till livet är lika med noll, jag är kräktrött på skiten faktiskt. Och träna skulle jag gjort idag också, men har jag gjort det. Svar nej.
Men man har inte roligare än när man äter som jag alltid brukar säga, så det är bara att ta sig i kragen och dansa lambada. Ni kan ju kommentera lite också, så kanske jag blir på lite bättre humör.


king/

RSS 2.0