jag har en last..

Jerry heter han. Springer i efternamn och han houstar världens bästa program inom förnedringstv. Way better än den där inga Ricki Lake. Jag menar , scenario: föreställ dig själv sittandes i publiken hos någon av de ovanstående nämnda. Du är på G och tänker "shit va jag är sugen på att gotta mig i andras otroheter och tokierier för att själv känna mig som en bättre människa. " Vad skulle du välja:
1. Skrika "Go Ricki Go Ricki" ihop med ett gött gäng från Brooklyn som aktivt är medlemmar i Hair Wars.
Eller
2. Få dig en freak show utöver det vanliga med chans att själv få utdela en smocka eller två på en person som mer eller mindre tigger om stryk genom diverse skällsord. Men att också tillsammans med diverse "white trashes" få en inblick i relationerna: man/docka, kvinna/kvinna, man/man, man/kvinna, bisexuell/homofob, syster/systers pojkvän, gamling/lammkött, syster/syster etc. Och detta förenas med lite moralprat och påhejningar från Mr talkshow himself.

Jag vet inte hur det är med er, men känns inte svaret ganska givet. Som den förespråkare och anhängare av begreppet "tralierpark trash" måste jag tyvärr ge upp my homies i ghetto området kring the big apple. För vem behöver en kille skakig som muhammed ali eller mike tyson när man själv på riktigt kan få vara delaktig och göra de där wrestling greppen och den raka höger man tränat upp så flitigt i källaren.

tjo och tjim
jag, olof och tim

Hannan.

Ps. Världens 3 bästa uppfinningar: 1. Hårtofs  2. Hiss 3 .Nässpray. ds.







Bolagsstämma för första halvåret 2007

eftersom jag anser att de årliga årskrönikorna vid slutet av varje 365 dagars period, är så yesterday och att allt roligt värt att summeras händer inom de tre sjukt hippa sommarmånaderna juni, juli och augusti, har jag efter moget övervägande kommit framtill att jag nu ska göra en egen summering året som hitills har gått. Vi kan kalla det en bolagstämma med en delårsredovisning på schemat. Jag tillåter mig också att ge mig chansen att ,för första gången i mitt liv,ge mig utrymmet och rollen som ordförande som jag själv anser jag fått paktisera alldeles för lite här i livet.
Så välkommen till en summering av Vt 2007. 
Januari.. 
började som januari brukar göra. I en dimma av föregående kvälls beryktade bravader och med alldeles för mycket skallevärk fick vi veta att ett nytt år hade förlösts av Tidens kropp och att vi förmodligen hade ännu ett år framför oss att fördriva den med. Skolan gick trögt. Vädret var skit. Ja ni vet det gamla vanliga. På musikfronten uppkom ständigt nya ljuva toner, om man bortser från han som "införde sexigheten igen" (direktöversättning,) det är bara en gissning men jag tillät mig själv att sia in i framtiden och någoting sa mig i januari att våra öron även skulle få höra den måndagsklubben i lidköping till sommaren. 

Februari
Antingen är det ordföranden i denna styrelse som har hjärnsläpp eller också är det så att inga världsbilder rubbades i denna månad.Fritt för var och en att inflika med egna anekdoter, jag är ju inte diktator bara envåldsordförande. Men februari bjöd iallfall på en hel del av disco och dansmoves och i spetsen var så klart vår allas micke g.

Mars
Raskt kastar vi oss över denna gudabetitlade månaden, som likt de andra inte bjöd på mer spänning än vad vi klarade av. För mig innebar marsmånad inte bara att jag nu blev tvungen att springa på diverse släktkalas då denna månad karakteriseras av en orgie i välgräddade tårtor och presentsnöre-trassel. Det var också denna månad jag på riktigt insåg att jag nog skulle ta tag i mitt liv och skaffa hemförsäkring efter mitt lilla missöde med med kaffekannan som resulterade i ett smärre blodbad och noll känsel i fingertoppen. Annars rapporterades det om en tillsyntes lugn månad med inslag av välbehag.

April
Nu såg började vi se ljuset i tunneln, livet som en revy,chokladen i lakrispåsen, ja ni fattar. Det hände en hel del på blomsterscenen iform av i diverse blomstersättare så som de sjukt hippa vitsippan, den uppmärksamhetstörstande tussilagon aka hästskon. Men månaden präglades kanske framförallt av sopmaskiner som polerade gatorna rena så att grannskapets barn på inlines kunde slå sig halvt i hjäl sig. nu klackar det mot sommar.

Maj
var likt alla andra "majer", snygg, vacker,vågad och fullständigt indränkt i glitter och glamour och detta pågrund av galenskapen i helsinki. 

Juni
innefattar en het hemfärd utan mottagande iform av baderoller, can can flickor och konfetti som hade beodrats. men månaden innefattade också: en niagara falls-liknande midsommar, en stor dos av svett och de så kallade "foppa skornas" intrång på den västgötska breddgradern. Att det ska vara jamiaca inspirerad musik under de närmsta två månaderna får vi också så käckt förklarat för oss genom en man med finländsk bakgrund. Infinner mig på världens sötaste bebbe (och detta säger jag inte bara för att alla bebisar ska vara söta, för det är de inte) Iris Ida Martina Johanssons dop. Jag hade på känn att denna sommaren skulle bli precis lika galen som människorna i tv4 plus program "ocensurerat."så rätt jag hade. Äter första glassen, fattar egentlgien inte varför det ska finnas så många sorter, frågar glassgubben på torget i lidköping, han muttrar och tittar oroväckande nedvärderande på mig. tänker för mig själv, orkar försöka rädda heder har inte gjort det förut varför ska jag försöka göra det för en man med en t-shirt vars text så där 70-tals klämmigt men ändå väldigt i ropet uppmanar mig att Hålla Sverige Rent. Lyckas också med konstycket att få till en riktigt skön feber och hosta.  
Juli
tycker synd om killen vid bajjamajjorna, inser att all nivå av mutor och gratissaker är gott, blir väl insatt i det ständiga branschskämtet som förföljer mig denna sommar och som kan förkomma i en mängd olika varianter men här lyder en: "vaddå är det mina skor? nä det är DINA skor!"(och för er oinsatta, jag jobbar på Dina försäkringar.)   
Juli bjuder också upp till dans, stormvind på tjörn och fritterade köttbullar från Brasilien, en het diskussion kring huruvida Grease 2  har det bättre soundtracket än Grease 1, en pizza av det äckligare slaget i granhäcken på jobbet samt en hel del tjat om väderleken som inte visar upp sin bästa sida, men hey, vad gör det när det bidrar till att man för en gångs skull på riktigt kan leva ut i sin cover på Frank Sinatras ljuvliga singing in the rain?
Augusti
har än så länge inte erbjudit mer än vitt vin, körv med bröd,spöttekräm, en jävla massa bär och människor i trafik och på tok för tidiga mornar och dans med kapten mojjo. 

Nu var det dags att skära kanterna av denna bleka formfranskan, just det jag, hur har ni haft det? 

egoist
javisst

ha´t
oblidobblar´ och snortie

ps. Har tillsist bara en önskan om att det någonstans i världen just nu befinner sig en enäggstvilling till mig eftersom jag så sjukt mycket skulle vilja ha en just nu som kunde matcha mig i min träningsoverall likt dessa två:
image69 


sånt är det mät

...förövrigt är en jäkla trevlig kille med alldeles för mycket humor för vad som anses vara hälsosamt.

Hopp och kanna
här är hanna
återigen kan du plocka frukten
och råda bot på sukten
nu är jag återigen framme
likt fantomen danne*
Så låt ditt bakomvarande vara
för det kommer inte handla om kommunen Skara
Nej brist på bloggämne råder
därav ber jag nu till er nåder
när jag i denna stund 
tänker presentera er för mannen som är allt annat är sund

image68

Sebastian Dawkins* är hans namn
och, sorry men killen har inte hela skutan i hamn
men ja gillar´n som körsångaren är Alt
För karln är som salt
för lite, jag ber 
för mycket, jag ej på resturangen ses mer
lagom är alltid bäst
då trivs jag som boken när boken är läst
Nu börjar det spåra ur
därav tänker ja nu lägga på lur(en)
ha det bäst
ät en häst 

Mvh//
hon som är den enda, tack gode gud, i sitt slag.


* 1 Danne Fantom. Barnprogram i avsnitt om 12 som spänner över 30 min på Svt:s Barnkanalen. Visas varje dag vid 17 snåret.   

*2 Sebastian Dawkins, Dokusåpadeltagare i svenska versionen av Farmen åren 2003 & 2004, på en reklamfinansierad Tv kanal. Född 1967 i Oxens tecken vilket i runda sängar (likt Sultan på IKEA) innebär ett karmestiskt förskott under detta år. Är numer bosatt i den sjukt hippa och sandbevarade staden Casablanca, Marocko (Ja, känd från filmen med samma namn.) Blev under sitt deltagande i den lantliga tävlingen ovän med de flesta av de andra deltagarna efter att ha utövat diverse psykologiska expriment och konspirerat mot alla. Ses också av vissa som en trendsättare efter att på nytt gett dykarglasisarna en nuna att vila på. 
 


RSS 2.0