lägg till mjölk och du har kräm*

I helgen som varit har jag varit insiktsfull. Resultat av livsskådningen: Jag är den mest frånvarande personen som står på ett par ben, men från och med nu ska jag ta tag i mitt liv. Jag ska bli bättre på att göra in lägg, sluta upp med särskrivningar bara för att reta folk, lägga av med att tro att jag kan vara sådan där rolig och spontan person och plocka fram den sanna trökhög- och fokuserade hanna och på så vis försöka framkalla en rekoderlig skiss över hur mitt framtida liv (eller iallfall liv) kan tänkas se ut.  Men framförallt  sluta ANEKDOTISERA. Har blivit ett beroende, har jag väl börjat måste jag ha min dagliga sil för att kunna uppnå slutgiltigt klimax, gärna på andras bekostnad.

  Appropå insikter, nu har jag kommit till ytterligare en insikt: vem i, ursäkta frispråkligheten, helvete försöker jag lura? ovanstående är ju det enda roliga jag har här livet, sen om det inte går hem hos de flesta får jag helt enkelt ta. Nä jag säger som "plastikoffren," har ja inte kroppen köper jag en ny. Huvudsaken är att man kan skratta åt sina egna skämt.

I helga har jag varit i Götet. den semester influerade föreställningen innefattade diverse karktärer. In order of apperence: Aykay Motherfucker herself, loppisfreaket och tjejen som gick kan det här med att leva skogsmulle, Moa, beställaren av viagra i spritform- Malin en illamående Sofi. Kalle P (sambo till hon med det vapenklingande namnet och Mr äh ska vi inte knäcka en öl innan vi går och lägger oss?) Ensamblen innefattade också ett smått irriterande indier, en galen brasilanska vid namn Katia, en man med flintis iförd från sommarens kollektion- vit skjorta. Ett stort tack till alla statiser på Avenyn som sådär skönt och avslappnat jazzade runt i det regntäta Göteborg (frittfram för läsning med dialekt).           
Föreställningens akter: kalabalik i hellregn, aj aj skoskav, fuckoff/försvinn,  Ahh PANIK, Vad är Tjörn?hur kommer vi dit?och vad ska vi göra där?, Är det jag som är full eller är det denna skutan som gungar?
image66  
Fullkomligt obscen, pörrig och lever alltid på gränsen till fullkomlig galenskap. Precis som vi vill ha det.
image67
Benposen dedikerar jag till lindo in the sun, som fortfarande den som på riktigt vet hur en riktigt snygg benpose ska bete sig.




* Aykay Motherfucker: Men varför har du detta läppglans i denna smak (jordgubb)?Det smakar ju apäckligt.
Hanna med det alkoholflörtande efternamnet: Därför jag kan inte ha med samma smak som du har (hallon). Jag äter upp det.Expediten i affären jag köpte det av frågade exakt samma sak. Till svar försöker jag vara lite vitsig och kläcker ur mig: Jo detta med lite mjölk och du har en schysst kräm. Expediten ler ett "-ah jag ler lite åt henne trots det sjukt tråkiga skämtet. Hon ska ju trots allt köpa det där läppglanset." 
 Aykay Motherfucker: Där satte du dig i rätt taxi.
Hanna med et alkoholflörtande efternamnet: Ja, vad kan jag säga, en del föds med det ,andra inte.
 
     


Kommentarer
Postat av: linda

hahahahahah..
tack ska du ha!! haha

2007-07-30 @ 22:09:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0