med solsting,kubbvinst, muck med fyllekarl och lite släktkalas

yo, er momma här igen, sönderbränd och med hela fejset fullt av Aloe Vera!
Sedan det senaste inlägget har jag försökt mig på att likt theet i tepåsen, chillat. Men det verkar som om hanoba går på alla 20 års överskottsenergi för tillfället. Har sedan den lilla tågincidenten hunnit med en hel del grejjor och här kommer ett axplock:
Fredag: Mormodern och morfadern kom och tiggde till sig lite fika. "nä men ni behöver inte duka fram något att fika, det räcker med kaffe"...ahh tjäna banäna.
Sedan var det i sedvanlig ordning dax för en rundtur med modern runt trädgården, "nu ska du vara trivsam och gå och titta på stoltheten i Stockvägen 12 s fauna, klematisen." Ligger sedan i trädgården och "pressar" lite med fadern, som trots att han har intagit en "stekarställning" i Baden Baden vägrar ge med sig att han skulle ligga där enbart för att bli brun. Ordväxling kring detta utbryter i cirka 5 minuter mellan honom och mamma.
Matar mellan 18.00-19.00 djur i skepnad av två collies och en greyhound samt besöker familjen Bill i det sjukt underskattade Örslösa (uttalas Öschlösa.)Resten av dagen/kvällen gick åt att dricka, smsa runt, äta chips och ut &jogga. Observera ett de två sistnämnda inte var i kombination. Somnar med täcket fastklibbat på hela kroppen.

Lördag: Uppställning klockan 08.00, äta frukost med FLER pålägg än ETT på mackan! Slutar att känna "Bergmanångest" över den bristande ekonomin som har infunnit sig under de senaste två veckorna, Skatten tillbaka. Go sko!
Österäng hägrar som en glass på 200 meters avstånd och jag, mamma och pappa fläskar ut på klipporna.Behövs ingen vidare recension över hur "fantastiskt och uppfriskande" det var och att mötet innehöll alla element som man kan tänkas behöva för att på allvar uppleva den sanna drömmen om en svensk sommar:
image64

image65
Mor och far, vilket par.

Vid 15 var det dags för lite släktkalas i vinninga, epa gängens metropol, glass i stora lass och sjukt jobbiga hundar utlovades. Än en gång blev jag inte besviken.
Hemma vid halv sju, fixning av hår och smink, iväg till lidköping och uppsamling av bla gamla klassisarna Matilda och Sara FP. Kubbspelande med alldeles för mkt alkohol i kroppen, slutade dock bra. Andra laget slog ned kungen i andra vändan, Måste säga att älskar att vinna utan egentligen har förtjänat det....
(Här kommer lite bilder, så du kära läsare vet vem som är vem i kvällsföreställningen)
image66
En snygg och fräsch Matilda i sina  bästa år. Kycklinglåret exkld.
image67
Sara försöker på bild förklarar hur bra hon egentligen är på Kubb. "Kan liksom inte beskrivas med ord."going:)
image68
Kubb kanske inte är det snyggaste och mest hetaste spelet, men hallå varje bodybuilder smörjer in sig i bruncreme.
Har man bara rätt människor som spelar löser sig allt.
image69
En snygg Elin i vitt, gott folk, i vitt.
image70
"Man blir aldrig så snygg som vid 02" brukar det ju sägas. Jag är beredd att hålla med.

...Jag blir aldrig någon gång så odräglig som vid vinst i kubb.
Eddies Kök och Bar hedrades med ett besök, efter viss försening pågrund av diverse utträttanden. Min närvaro blev dock kort eftersom jag och matilda insåg väl där att vi var tre när vi gick in till eddies men bara två när vi väl kommit in. Sara FP har alltså avikt från platsen, vi misstänker vart hon kan hålla hus och visst, hittar henne sovandes i en säng. Ingen fara på taket!
Klockan blir i sunda svängar runt två.femton när jag ganska burdust inser att jag ska cykla 1 mil hem. Inser också att det förmodligen kommer att bli ett par kilometer extra eftersom mitt tillstånd kräver att jag tar ut svängarna ordentligt.
anländer till "Käby" cirkus tjugo i 3, trött och fortfarande irriterad på den fulla mannen i filsbäck som höll på att preja mig. Vuxna Karlar ska inte dricka alkohol, speciellt inte de som fömodligen i nyktert tillstånd har en uppsyn som kan liknas vid de Orcher som förekommer i böckerna om Sagan om ringen. Just d ja, lyckas också på ett mkt kvinnligt sätt cykla in i vår postlåda på vägen in på vår uppfart. Söva!

Idag då har dagen än så länge gått ytterligare  i en sola/stek orgie förpassade till Österäng, vad jag kommer att göra resten av dagen är ju upp till mig. Förmodligen något sjukt tidsfördrivande som att utrota myrkolonin i trädgården eller bara sitta likt en hund och flämta i trädgården. Måste säga att jag faktiskt börjat axlat rollen som planerande tidsfördrivare mycket bra och har på känn att det kan bli ännu bättre.

KÖSS
hana.

Ps. Men DAGENS KAKA tänker ni!ja till mitt försvar kan jag ju bara säga- Vem fan orkar tänka på kakor i den här värmeböljan? Ds.

...Och naturligtvis har jag ju också hunnit att umgås med mina kära brodisar!
image71


Kommentarer
Postat av: Matilda

Hanna, ta bort den där "fina" bilden på mig...är du snäll=)

2007-06-10 @ 22:11:51
URL: http://saramatildajansson.blogg.se
Postat av: Matilda

Okej, jag bjuder på den då...haha

2007-06-11 @ 17:20:36
Postat av: Fadern

Vi får nog fasen sätta mamma på soppdiet,
eller vad vad tror du ??

2007-06-11 @ 22:15:51
Postat av: Svar på

Kritiken har tagits tillvara. Och jag erkänner att den var befogad. Åtgärder har blivit åtgärdade. Men du förstår att jag är en oerhört upptagen person som inte har tid med sådana banaliteter var dag. Men istället för det veckoliga kyrkobesöket, har jag nu avsatt denna tid till avlusning av tankar och idéer. Allt på grund av min numera enda läsare Hanna Öberg aka Hanoba. Fred ut!

2007-06-17 @ 14:26:27
URL: http://catchy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0