Fruktsallad..

..skulle man kunna utan att, överdriva, beskriva mitt liv den senaste tiden. Helgen som gått har bjudit på både det ena och det andra, toppar och dalgångar, fyrverkeri och sneträffar, ja ni fattar vinken.
I fredags sände jag radio tillsammans med Lindo in the sun samt jenny penny. Tematiken var "finns gud?" som också går igenom i det arbete vi just nu håller på med i skolan och som skall resultera i ett radioreportage för SR Östergötland. Piece of cake tänkte jag utan blinka. ahhh tjäna banäna, när vi ändå håller på kan vi ju lika gärna ta den där med meningen med livet. Men jag tror utan att bli alldeles för mycket av en gorillahanne (och här hänvisar jag till dessas förmåga att klappa sig så där självsäkert på bröstet) att det gick över förväntan. Till och med vår handledare verkade lite smått impad av övergång från låt till studio:) Sedan bar det av till Friskis för en stund i krämpornas tecken. Därefter Fredagsmys.

På lördagen träffade jag Malin och agerade smakråd i ett så kallat skoköp. Sedan när vi i sunda svängar hade betat av shoppingutbudet i denna svenska mellanstad var det dags att samla vuxen poäng genom att besöka det gröna höstmarknadsscenariot som utspelade sig vid färgerigården. Det inhandlades brända mandlar, ja jag vet lite dåligt men va fan man kan inte komma hem med en burk honung igen, det går bara inte. Därefter ut till Maxi och inhandling av diverse födoämnen. Skulle egetligen tillbringat kvällen lite mer i malin, viktor och ngra andras goda sällskap men den däringa migränen som jag klarat mig ifrån kände som en kär gammal vän att det var dax att dyka upp. Förmodligen var den ett resultat av veckans alla grubblerier...
Hann också att få dåligt samvete för att jag skulle ha hunnit med att ge new media meeting ett besök men som jag helt enkelt inte kände att ag hann med. bekalgade mig lite för malin, hon svarade klokt: "men sen när har du haft dåligt samvete för KSM:s räkning, ja menar har du inte haft det förut så varför ska du helt plötsligt gå och bli blödig nu?" "jävligt rätt tänkt," kände jag och la ner diskussionen. 

Söndagen innebar högst husmoderliga och velourpappiga sysslor så som: tvätta, städa, baka bröd, överväga att börja sticka och promenera.

Sedan helgen tills idag (då detta inlägg publiceras) har jag har också lyckats med konsten att nästan bli överkörd av en likbil. Såg livet passera i revy samtidigt som jag blev oerhört irriterad då jag tror att chaffören "laddade" och avsiktligt ville köra in i mig på jakt efter kunder. Jag menar man har ju hört historien som uppdagades i Frankrike, då ambulanspersonalen kontaktade begravningsentrepenörerna när de hämtat någon de trodde skulle trilla av pinn. Tydligen har desperatioenen numer fått sig ytterligare ett ansikte, nu är de så desperata efter kunder att de gått över i maffioösa metoder. Shame on you! 
Vi har också intervjuat inför vårt radioprogram i ett ganska kallt och blåsigt norrköping till tonerna från musikskolans repetoarer av diverse nutida pophits.
Raggat till oss gratislunsch iform av baugett samtidigt som vi fått oss ett smakprov på hur det kan vara egen företagare. Redigerat för hela 100 lappen som kommer fortlöpa veckan ut och stött på alla möjliga sorters olika inspirationskällor. Allt från älgnördiga radiojournalister till riktiga "sköningar" i bankomatkön och insett att fan va mycket skönt folk det bor på dessa breddgrader. Och de dyker upp lika oväntat som tv400+-spelprogram-kvinnans uppstötning i direktsändning var.

Dagens kaka

 image94
Vet inte om denna godsak är en repris i dessa bloggsammanhang, skitsamma den illustrerar klokt och mycket specifik vad jag ska roa mig med de närmaste 40 minutrarna, fast den mer tråkiga sorten.

Ola Salo hälsningar
hannah.
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0